Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z plikami "tylko do odczytu" POMOCY

pawelek232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem edytować 1 mod do gry, edytowałem zapisałem i po sprawdzeniu nic się nie zmieniło, sprawdziłem mod ma zaznaczone tylko do odczytu, nie mogę tego zmienić, co lepsze każdy nowy folder utworzony na kompie ma od razu automatycznie zaznaczone tylko do odczytu czego nie da się usunąć. Sprawdziłem wujka google, próbowałem zmienić dostępność do plików i opcje użytkowników - nic , usuwałem przez cmd atrybuty do plików - nic, zmieniałem właściciela plików - nic, cały czas mam zablokowane wszystkie pliki atrybutem do odczytu, na kompie mam tylko jedno konto jako administrator i zero użytkowników, wujek google nie pomógł, kombinacji dziesiątki, grzebanie w systemie wg. wskazówek wujka google nie pomogło, co jest?

Nie mogę edytować żadnego modu. Folder-Właściwości-udostępnianie-ścieżka sieciowa nie dostępna, udostępnianie zaawansowane dostępne lecz nie pomaga, folder-właściwości-zabezpieczenia-nazwa grupy/użytkowników SYSTEM, administrator _,,, uprawnienia dla systemu: u wszystkich użytkowników pełny dostęp, na dole są jakieś uprawnienia specjalne żaden użytkownik ani administrator ani SYSTEM nie mają dostępu. Nigdy się z takim czymś nie spotkałem, tworzyć foldery, usuwać je, mogę wszystko w nich i z nimi robić a usunąć "tylko do odczytu" i zapisać edytowany mod nie mogę. Co jest nie tak czy to coś z tymi uprawnieniami specjalnymi? jak się do nich dobrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...