Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sporo pytań :)

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry na wakacje i mam pytania :

1- Ta gra jest po Polsku ?

2- Trzeba wydawac dużo kasy[jak w MT2] żeby grac , i coś osiągnac ?

3- Działało by mi to ?

Komp

System : Windows XP
Procesor : ADM Athlon™ 64 X2 Dual Core 4400+
Pamięć : 1,7 gb :/
Karta Graficzna : GeForce 9200 , 512 MB
I jak coś czy ktoś z was mógł by mi pomóc to znaczy poprowadzić na poczatku przez gre :) ?[TS ito sporo pytań co i jak ]
dale Like

Sciagam globala, a jaka jest najlepsza profa dla poczatkujacego? :D

Powinieneś założyć swój temat ale ja też sie zapytam :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gra superfajniesie expidomaxaprzyjemnei i srednaitrudnosc

Abycos osiagnacnie musisz wydawacanizlotowki ja w poltorej miesiaca gry po 2 godz dziennie mam eq:oboz portki i klate( ma mniej sily od sithi o 2 w czesci a jest tancza o kilkadziesad g..) rece buty glowa sinthi
bron z ogrodu czarnego plomienia ( moim zdaniem do pve lepsza niz sinthea)

tarcza z ogrodu ( mneij silyo 1 niz sintha o tansza o kilakdziesad g)

Gra pojdzie Ci na minimalnych bez problemu a fajnie sie na nichgra ja grami nie narzekam.

Tak gra jest po Polsku i jest ogrom polskichgildi i graczy na EU servie.
Potrzebuejsz pomocy z czyms pisz do Sunea na skrzynke albo tutaj mi to pomoge

Opublikowano

A czy w porownaniu do 4story, jest duzo sklili, jakies wojny sa, i sterowanie takie samo, profesje?

I czy animacje skili sa ciekawe bo na traileru widze ciekawo ;P

I dlugo sie bije maxa, jaki jest maxymalny lvl i czy po wbiciu maxa gra sie konczy czy cos dalej sie robi ciekawego jeszcze? xD

Opublikowano

Szukam gry na wakacje i mam pytania :

1- Ta gra jest po Polsku ?

2- Trzeba wydawac dużo kasy[jak w MT2] żeby grac , i coś osiągnac ?

3- Działało by mi to ?

Komp

System : Windows XP
Procesor : ADM Athlon™ 64 X2 Dual Core 4400+
Pamięć : 1,7 gb :/
Karta Graficzna : GeForce 9200 , 512 MB
I jak coś czy ktoś z was mógł by mi pomóc to znaczy poprowadzić na poczatku przez gre :) ?[TS ito sporo pytań co i jak ]
dale Like

Tak gra też po polsku.

Nie trzeba wydawać złotówek. Osiągnąć można coś po dłuższym czasie.

Gra pójdzie. Mam słabszy komp i daje rade.

A czy w porownaniu do 4story, jest duzo sklili, jakies wojny sa, i sterowanie takie samo, profesje?

I dlugo sie bije maxa, jaki jest maxymalny lvl i czy po wbiciu maxa gra sie konczy czy cos dalej sie robi ciekawego jeszcze? xD

Skili jest sporo. Są 4 postacie do wyboru. Można profesje łączyć. Na przykład skille z szamana na defensora.

Wygląd skili bardzo ładnie zrobiony wizualnie.

Gra zaczyna się po 30 lvl-u. Znaczy bardziej ciekawa się robi. Max 40 lvl.

Opublikowano

Skili jestu meiarkowanie ;d moge porownac do ilosci 4story (tych uzytecznych nie wszysktich) jest mapka pvp i tam sie mozna napazac lecz moim zdaniem lepiej budowac sie pod pvesterowanie WSAD myszka 123456789 f1..... I DONT TRGET nie wyzywasz na misy tylko na uniki przeciwnika ;d mozna unikac pvp jest dosc ciekawe a walki trwaja po kilkanascie kilkadziesiad sekund zalezy od umeijestnosci graczy profy: defender ( tank z mieczem 1h i tacza) sorcer ( mag op dmg AOE) berserker ( op dmgfizyczny lata z broniami 2h)cleryk ( bezn iego ani rsz kapec od helowania bufowaniaeq mozna zrobic pod pvp bo niszczy xD)

maxa wbijesz w 2 tyg grajac umiarkownaie po 3h dziennie. max lvl to 40

po wbiciu maxa chodziszna isstancje dropsiz skladnikina eq produkujesz eq wbijasz staty, plusujesz do 5-6 i robisz misje dzienne na istancjach (zbeirz kawiaty zabijbosa okolo 5g za instancje a sa 3 nadzienne robi sie z 10 min max solo) potem selasz skladniki odkladasz kase ;D

To tyczy sie globala. Gram aktulnie na privie bo nowa instancja bardziej wymagajaca i max lvl 50 co za tym idze inne buildy i nowe eq ;d jak masz jakiesp ytania jeszcze to pisz

Opublikowano

Sciagam globala, a jaka jest najlepsza profa dla poczatkujacego? :D

Powinieneś założyć swój temat ale ja też sie zapytam :)

Tak gra też po polsku.

Nie trzeba wydawać złotówek. Osiągnąć można coś po dłuższym czasie.

Gra pójdzie. Mam słabszy komp i daje rade.

Skili jest sporo. Są 4 postacie do wyboru. Można profesje łączyć. Na przykład skille z szamana na defensora.

Wygląd skili bardzo ładnie zrobiony wizualnie.

Gra zaczyna się po 30 lvl-u. Znaczy bardziej ciekawa się robi. Max 40 lvl.

W końcu jakaś dobra odpowiedź dobra pobieram . Prosze nie zamykać tematu pytania jeszcze będa

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gra jest po Polsku, nie trzeba wydawać pieniędzy i powinno ci pójść. Co do gry jest na prawdę świetna uniki, skakanie itd. Na prawdę dopracowana, warto też nie zapominać, że posiada gra ciekawy crafting!

Klasy Postaci:

-Berserker

-Obrońca

-Kleryk

-Elementalista

Polecam i możemy nawet razem zagrać.

Opublikowano

@up Z tego co czytałem to nie ma klas postaci, na początku wybieramy tylko styl walki, podobno później można to mieszać z innymi.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@up Z tego co czytałem to nie ma klas postaci, na początku wybieramy tylko styl walki, podobno później można to mieszać z innymi.

Niby jest to tylko styl walki, ale to swojego rodzaju klasa, bo z tego co wiem można być Berserkerem i dodawać sobie skille Elementalisty itd. Po prostu mieszać postacie, a to na prawdę ciekawa innowacja.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chyba od 15 lvl-u ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...