Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy pojazd

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

jak wam się podoba ten "nowy" pojazd ???

"Na stronie www.nostale.pl (po zalogowaniu do konta) znajdziecie pytanie ankietowe dotyczące nowego pojazdu. Prosimy na nie odpowiedzieć.
Zbieramy Wasze głosy do 15 lipca. Głos mogą oddać te osoby, które mają postacie na kontach z zakresu 20-99."

Jest to ankieta międzynarodowa.
Wasz NosTale Team

2w7is7r.png

Opublikowano

Gdzieś już była o tym dyskusja, no ale nie potrafię znaleźć tego tematu ;f

Niech już zostanie ten.

W temacie z dyskusją o tym pojeździe już to napisałem: Pojazd bezsensowny, za jakiś czas będziemy jeździć samolotem.

No bo co? Serfować po piasku?

QtiV6xY.gif

Uczeń
Opublikowano

Chyba za przeproszeniem pojebało ich z tymi nowościami. Wiadomo, że każdy chce zarobić no, ale ludzie czy to przypadkiem nie przesada? Nt schodzi powoli na psy...

Racja, z tym sie zgadzam... Coraz więcej nowości tylko po to aby zarobić -.-

Opublikowano

To już zaczyna być śmieszne i bez sensu... Jak miałem przerwę to dodali dużo pojazdów które są jeszcze jeszcze, ale... jednorożce, ufo, deska do surfingu... co jeszcze?? traktory, a może kombajny?? Ciekaw jestem, gdzie ta deska będzie miała swoje + prędkości ;) na glacy??

Opublikowano

To już zaczyna być śmieszne i bez sensu... Jak miałem przerwę to dodali dużo pojazdów które są jeszcze jeszcze, ale... jednorożce, ufo, deska do surfingu... co jeszcze?? traktory, a może kombajny?? Ciekaw jestem, gdzie ta deska będzie miała swoje + prędkości ;) na glacy??

Hehs. Akurat traktorem bym pojeździł :)

Pojazd jest dziwny no nie powiem ale co w Nostale jest normalne? Mi się nie podoba jego wygląd :) Jakoś tak strasznie dużo osób narzeka to jakim cudem jest więcej głosów na tak? :) Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano

Manipulują głosami, żeby więcej zarobić to jest pewne :3

Hehs. Akurat traktorem bym pojeździł :)

Pojazd jest dziwny no nie powiem ale co w Nostale jest normalne? Mi się nie podoba jego wygląd :) Jakoś tak strasznie dużo osób narzeka to jakim cudem jest więcej głosów na tak? :) Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano

Jednorożec pasuje do Nostale :).

Nie pasuje ten pojazd, ufo, skuter(jeszcze jakoś da się znieść..)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...