Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynna gra

Sanir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam to was małe pytanko a mianowicie jak można zwiększyć płynność gry tzn żeby się nie zacinała jak mam otwarte 2 lub 3 konta i żeby mnie nie wylogowywało jak bije większą grupkę potworów?

Ps. Gram na Linaresmt2

Opublikowano

Może pobaw się trochę w config'u. Zmień sobie rozdzielczośc na mniej wymagającą dopasuj do swojego sprzętu :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

To jest wina internetu, jakbyś miał lepszy necik takie coś by się nie zdarzało lub by się zdarzało, a nie było by to tak strasznie uciążliwe.

Można może jakoś na to poradzić, jak mam takie problemy typu lagi, ściny, wysoki ping (w innych grach) to pierwsze co to wyłączam gg/skype, a nawet włączoną przeglądarkę internetową.

Spróbuj też przeskanować kompa, może jakieś wirusy w sobie kryje, a pierwsze co oczyść kompa CCleaner'em - bardzo pomaga.

Opublikowano

Ok pousuwałem co się dało zrobiłem czyszczenie CClener'em i w miarę dobrze się spisuje zobaczę co będzie na spotach dzięki :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o płynność,to sprawa mocy komputera.Na lepszych komputerach,gra chodzi płynniej nawet na wielu oknach.

Możesz też zdefragmentować dysk,oraz wyłączać na czas gry wszystkie inne programy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...