Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto na nk:/

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie.Jak zmienic pasy na DO na nk?Mam tam dobre konto ale chce grac na darkorbit.pl

Znam id konta . Chce zmienic email nazwe itp. Poniewaz ktos mi na nie wchodzi:/

Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

kurde :/ a niewiesz czy jakbym napisal do suportu to by mi zmienili email ?Albo niewiesz jak mozna sprawdzic na nk jaki jest teraz email?

Opublikowano

da się, wystarczy usunąć aplikację z konta na nk

Ale mi chodzi o to zeby zmienic tam email

A i jeszcze jedno niewiem jakie sa pasy na to konto:/ i dlatego chce jakos zrobic przypomnij pasy ale niewiem jak:/

Opublikowano

Tak ale jeszcze nieznam hasla do konta:/ Dlatego chce jeszcze wiedziec jak zmienic email zeby znac haslo i zmienic pasy:/

Opublikowano

latwiej zmienic passy na NK ;)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

aAle ten koles ma zapisana odrazu strone do logowania sie na mape:/ A i na nk gorzej sie gra:/

1. jak jest z twojego miasta i wiesz kto to jest - powiedz zeby skasował dane inaczej pogadacie jak prawdziwi mężczyzni ;)

2. jesli wiesz kto to jest ale nie jest z twojego miasta - możesz sprawe zglosić na policje, że ktoś Ci sie włamał na konto ( jesli konto kupiłes, bociles - nie polecam)

3. jesli nie wiesz kto to jest to prawdopodobnie nie znajdziesz pomocy, możesz sie modlić że to nie jest gówniarz w wieku 12 lat który sprzeda Ci wyposażenie...

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...