Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500zł w 2 tygodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Muszę zarobić 500zł w 2 tygodnie.

Gdzie mam iść do roboty na 2 tygodnie? Mam 18lat jak coś i mieszkam w mieście.

Zbieranie owoców na polu odpada !

Będą like !

Posty nie na temat = raport !

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Na budowie spokojnie zarobisz

Idź na budowę. Zawsze znajdzie się coś do roboty.

Mam iść na budowę i co powiedzieć pracownikom na tej budowie? :mellow:

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Mam iść na budowę i co powiedzieć pracownikom na tej budowie? :mellow:

masz 18 lat i nie wiesz jak zapytać się kierownika o prace ?

wchodzisz na plac budowy pytasz się pracowników czy jest kierownik / brygadzista (jak jest idziesz do niego )

i się pytasz czy nie potrzebują kogoś do pomocy na 2 tyg mówisz mu co potrafisz itp takie to trudne ?

dobra rada nigdy się nie pytaj typu ile zarobie ile na godzine itp

czy znajdzie się jakaś praca na kilka dni ?

Najlepiej przy owocach .

znajdzie są wakacje a właśnie w ten czas firmy szukają osób do pracy na okres wakacji

sam dorwałem prace w magazynie układania palet na 1 miech ( chociaż mam 17 lat )

Opublikowano

Jest wiele możliwości :

- zostań męską prostytutką

- ukradnij

- pożycz

- szantażuj kogoś

No widzisz jak wiele możliwości? Albo po prostu wbij lvl w metinie i sprzedaj konto XDDD.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Ja znalazłem robotę w niedziele każdą.

Płacone mam 12 zł za 1h na budowie. Zeszłej niedzieli pracowałem od 5 rano do 1 w nocy, czyli 19h i zarobłem przeszło 400 zł.

Najlepszą pracą jest na praca na budowie, dużo da się zarobić.

Opublikowano

na powervelelingu / sprzedazy wirtualnej waluty napewno nie zarobi 500 zl w 2 tygodnie :p fakt słyszało się o przypadkach sprzedaży pojedyńczych przedmiotów w diablo czy jakichś innych rare itemów w innych grach za bajeczne sumy ale liczenie, że komuś takie coś wypadnie na 100% to głupota :D

Opublikowano

Trudno iść na jakąś budowę/do firmy i zapytać się czy potrzebują pracownika na jakiś tam okres?

Lub idź do agencji pracy i Ci załatwią robotę..

Opublikowano

Już wyprzedzili, ale idź na tą budowę.
Spróbuj znaleźć kierownika i spytaj, czy możesz wziąć dorywczą pracę na 2 tygodnie, i ile mógł by dać za tą robote itd.. (chociaż pewnie bardziej preferowałby miesięczną prace)

Opublikowano

Ulotki, wpisałem w google praca olsztyn (bo mieszkam w olsztynie) i wlazłem na 1 lepszą stronę i zauważyłem ofertę z ulotkami od 13lat.I pracuje co 2 dni 8zł/h.Mam 14 lat.

Lub wystaw na allegro niepotrzebne rzeczy.

Opublikowano

Poszukaj w garażu albo gdzieś miedzi płacą 20zł za kilo :P Teraz jest sporo przy owocach lub warzywach roboty. Albo układanie kostki

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Może w najbliższej wsi u jakiegoś rolnika znajdzie się praca ^^

Mój kolega ma 17 lat i od trzech lat pracuje u tego samego gospodarza na okres żniw i ma 7zł/h

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Tak jak piszę ostry możesz zarobić u rolnika jakiegoś na okres żniw zawalać zboże ,jezdzić traktorem. Zależy jak u was tam z pogodą było bo u nas na wschodzie to nic prawie nie będzie ,bo dużo wymokło klęska!!!!Ale nie tylko na okres żniw np możesz przy obrządkach pomagać pod warunkiem ,że nie boisz się gówien i smrodu.Ale tak na wsi to pracy dużo codziennie coś się robi , jak ktoś cię zatrudni to nudów nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...