Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] iMac

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy taki iMac byłby dobrym sprzętem? Powiedzcie, co mógłbym na nim robić , jakei gry na jakich wymaganiach

APPLE iMac 11.3

27 cali

I3 3.2 Ghz

RAM 4GB

HDD 1 TB

76561198018588473.png
Opublikowano

Myślę iż mało gier by na tym sprzęcie poszło ze względu na brak karty graficznej.

Jeśli by poszły to by się lagowały ze względu na duży monitor i dużą rozdzielczość

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

co za pierdoły piszecie.

grafikę ma ATI Radeon HD 5670 albo 5750

co ma monitor do lagowania gier ?? nic, tak samo jak rozdzielczość . gry działają zawsze najlepiej w natywnej monitora ( ta akurat jest za duża bo nie działają gry w 2560x1440 ) czyli czyli najwyższej dostępnej a to że ma słaby procek to już jego problem

mac jest właśnie do gier i do wszystkiego, niestety siedzą przy nim głównie ludzie myślący potrafiący go obsłużyć ( blondynka potrafi ) a nie tumany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja pracowałem już na takim mac-u i gry normalnie chodziły. Moim zdaniem Mac jest naprawde dobry komputerem ale akurat ten ma słaby procek.

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...