Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop fms-ów z dzikich

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam rękawicy dropka ale chciałbym podropić fms-y z dzikich generałów i dzikich łuczników a więc 2 pytania na jaki lvl-u najlepiej dropić, 2 co ile czasu będzie dropił taki fms?

Opublikowano

na 30 najlepiej, ale z dzikusów cięzko, ale to bardzo cięzko jest fmsa wydropic, aczkolwiek jest to mozliwe. drop jego jest losowy tak wiec nie powiem ci co ile... moze ci wyleciec z jednego dzikusa(w chuj fart) ale mozesz i pół dnia dropic.. ja pamietam ze mi wypadl przy biciu metina zazdrosci ;)

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Jeśli chcesz dropić fmsy to lepiej jest bić best łuczniki (respi się jeden zaraz koło teleportu jinno w dolinie.), lub best. specjalistów. Link do dobrego poradnika dla Ciebie:

http://www.mpcforum.pl/topic/364055-tut-jak-dropnac-fmsa-czyli-dowiadczalna-odpowied-na-trudne-pytanie/?gopid=2580365#entry2580365

Ciebie jednak chyba bardziej zainteresuje w nim mapka na której zaznaczone jest gdzie występują te besty :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

25 lv - 35 lv i również polecam bić best łuczników, gdyż najlepiej się respią. Poza tym są łatwiejsze.

Powodzenia.

Opublikowano

na 23 lvl dobrze dropią, sam posiadam takiego dropka :)

A dobrym zarobkiem jest również zrobienie 8-9lvl i idziemy do M3 i tam też można nadropić troche itemków.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

20-28 można powiedzieć, że ładnie Ci poleci. Chociaż jakbyś miał nawet 29-38 to też Ci wyleci. Wszystko zależy od farta, ja nie raz dropiłem przed dwie godziny i nic mi nie wyleciało, a kolejny raz zabiłem jednego besta i co? FMS wyleciał.

Opublikowano

Z rękawicą złodzieja,na 25lv,powinien dropnąć może jeden na kilka godzin.Co za tym idzie,o wiele lepiej jest bić Bestialskiego Łucznika i Best.Specjalistę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...