Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Opora4s

hersen233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cs,opora ne znova online a nema bugov vsetko je dobre nove efekty atp tak podte pts.opora4s.com

Siema opora4s znowu jset on niema bugow wszystko pro nowe kolory eq itp pts.opora4s.com

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Z tego co widać to drop musi być niezły bo NIc3SK1ll ma 111G :). A co do rat to nie widziałem aby były podane.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Pobierasz paczke z strony glownej i patch instalujesz, pliki z patcha wrzucasz do folderu z gra i grasz ;D

Teraz serwer jest wyłączony -.-

Opublikowano

Nie ma co długo postał :) już strona nie działa.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Serwer bedize resetowany przez 10 minut c 1h. Na start jest w magazynie full set eq pvp + bronie +24 odrazu. Skille i na start 75g. Polecam dery.

Serwer bedize resetowany przez 10 minut c 1h. Na start jest w magazynie full set eq pvp + bronie +24 odrazu. Skille i na start 75g. Polecam dery.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Serwer jest online jednak rejestracja jest zamnknieta prawdopodobnie z powody ataków DDOS

Raty serwera:

Exp 25x

Drop 25x

Kowal 5x

Refine rate (uszlachetnianie) 25x

Refine transfer rate ( przenoszenie magicznego efektu) 25x

Na początku dostajemy 75g oraz eq + 24 bez bonów i bez bizu

W eden jest mpc u którego możemy kupić pudełeczka w ktorych dropia rzeczy do ulepszenia za 5 srebra oraz stałego konia za 100 srebra

Wersja serwera to 3.9 15 lipca jest palnowana 4.0

serwer ogólnie oceniam pozotywnie i jeżeli dobrze się rozwinie to z palcem w dupie bedzię lepszy od Vandety

Niestety ma pewne wady:

- Podotność na DDOSy

- Mały wybór setów, na początku dostajemy tylko jeden set a reszta trzeba wyrobić w przypadku broni pvp jest to mniejszy problem bo TM czesto rozsyła pudełka z kórych dropia bronie PvP

- Bizu i bony to wszytsko trzeba robić samemu - to w sumie i wada i zaleta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mihal mam prośbe do Ciebie. Czy możesz załatwić mi linka do clienta Opora4s. Na Elite jest ale pobiera z 250Kb/s, wiec 1,4GB pobierze w 3 godziny. Miałem go już, ale usunąłem ;/. Prosze cię o to bardzo. Jak coś to możesz na PW. :P

Opublikowano

Czemu nie mozna sie zalogowac na 4s? Bo jak wpisuje passy to wyskakuje mi ,ze zle ID , czy cos takiego . :(o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...