Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] GTA V

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No policja w GTA V ma się wykazywać większą inteligencją, nie będzie chyba tego kółka tylko po prostu wjeżdżasz np w jakąś uliczkę, chowasz się i po sprawie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo właśnie też mnie to ciekawiło, haha przyznam Ci się, że w GTA zawsze lubiłem bawić się w takie prawdziwe życie jak to nazywałem jeździłem według przepisów itp :D

Chciałbym zobaczyć jakie pojazdy będą dostępne

tak w GTA chyba każdy robił :)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

a ja w tym roku stawiam na watch dogs bo tam z policją wydaje mi sie że bedzie dużo ciekawiej a no i jeszcze multi :P

To se czekaj na patrzenie psa fan boyu

Opublikowano

To se czekaj na patrzenie psa fan boyu

On nie jest psem fan boyu GTA tylko pokazuje jak w przyszlosci bedzie duzo zalezalo od hakerow

PS: Oglądaliście watch dogs we are data??

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Macie jakieś wieści :)?

Btw. zakupiłem Pre order teraz pozostaje tylko czekać :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grafa git wszystko super ale nie wiem czy bedzie tak dobrze wygladać przy wath dogs. Jak dla mnie to ten tytuł na który warto bardziej poczekać, bo nowe gta niczym nowym raczej nas już nie zaskoczy :]

Opublikowano

Ostation gdzies wyczytalem ze gta V bedzie na dwie płyty jedną będzie czeba zainstalować a z drugiej odpalać ;)

damjian.png

Opublikowano

Up, może warta, ale nie każdego stać zwłaszcza w naszym kraju. Ja niestety będę zmuszony poczekać, aż stanieje do 150 zł. Jednak przyznaje gra zapowiada się nieziemsko, i ten multik cud, miód i orzeszki, nic tylko ogrywać.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Dupa stasiu pierdzi stasiu GTA V for the winner i tyle a nie jakieś IV lol.

Co do gry to zamówiłem ją od razu oczywiście pre-order zanim jeszcze przesunęli datę premiery gry gdzieś tak w święta :)

Co do gry to ten kto zamówił pre-order nie ważne w jakim terminie to będzie miał dodatek w postaci działającego/grywalnego balonu czy poduszkowca co będzie można nim sterować itp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...