Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube World o co chodzi ?

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł nygasy grałem przed chwilą w tą gre i niewiem kompletnie o co w niej chodzi , stworzylem postac , bilem jakies potworki biegalem i tylko

tutaj pytanie o co w tej grze chodzi ? da sie tu kopac lub bodowac czy cos ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

To jest RPG, a nie sandbox, tutaj masz info:

- Pod X masz umiejętności, każdy poziom doświadczenia pozwala ci polepszyć umiejętność

- Możesz oswajać zwierzęta, które ci pomogą, a po za tym możesz na nich jeździć

- Możesz latać przy użyciu lotni i pływać żaglowcem

- Musisz na M szukać questów

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

ta gra jest po polsku i skąd ją mogę pobrać, i ile waży instalka/gra ?

Grę trzeba kupić , są jakieś piraty , ale MPC nie rozpowszechnia piractwa ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

po pierwsze, to jest zarówno rpg jak i sandbox. dostajesz otwarty świat i robisz w nim co chcesz, Sandboxem nie oznacza się jedynie gier w których możesz niszczyć wszystko (manjkraft)

po drugie robisz w niej co chcesz, aktualnie masz jedynie bieganie, bicie mobków, zbieranie, craftowanie, robienie dungeonów (skrzyżowane miecze na mapie) i wykonywanie zadań od mieszkańców miast (chodzą NPC z dymkiem nad głową) które także polegają na dungeonach.

Aktualnie to chyba tyle.

@Twixteer
Gra nie jest po Polsku, gry aktualnie legalnie raczej nie dostaniesz, bo wyłączyli rejestrację / możliwość kupna.
gra waży tyle co nic czyli około 80Mb (u mnie, nie wiem jak z oryginałem, ale pewnie też nie więcej)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...