Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rejestracja z reflinku

Jubix224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie zarobić 30 nd na nupku, zrobiłem konto na poczcie i wysłałem z głównego konta z NT reflink. E-mail normalnie doszedł bez żadnych problemów, lecz gdy klikam w ten reflink nie przekierowuje mnie do rejestracji tylko na newsy z nt. Nawet nie newsy tylko na same nosgazetki.

I teraz moje pytanie - Czy na złą stronę mnie przekierowuje, czy muszę wejść w reflink i sam kliknąć w rejestracje, czy może teraz mają jakieś problemy?

A tak na marginesie, to wysyłałem już kiedyś koledze reflinka i on normalnie zrobił konto zrobił cp 30 i dostałem nd...

Opublikowano

Nie zbyt rozumiem twoją wypowiedź xD

Ale dobra, dostaje e-mail na nowej poczcie, i klikam w refa (nie ma innych linków) i przekierowuje na strone z newsami... Nie ma niczego innego. Nawet jak sobie skopiuje reflinka i sam go wkleje to i tak to samo, tak jakby był zepsuty nie wiem co jest :c

@edit Mozna dodawac linki ? Jak tak to moge wkleic i zobaczycie czy wam normalnie ref dziala.

Opublikowano

Rozwiazanie? Wątpię. Po kliknięciu w refa zawsze jesteś wyrzucany na strone główną serwisu i należy nacisnąć rejestracja/zarejestruj.

Pozdro.

kb8.png

Opublikowano

:/ widzę że nigdy tego nie robiłeś na sobie :P jeżeli klikniesz w reflinke to przekierowuje cie do głównej strony tak jak mówisz ale tam musisz kliknąć rejestracja i jak się zajestrujesz to konto będzie zapisane na twojej głównej postaci żę kont zostało zajestrowanych np 1 2 3 4 i jeżeli będziesz miał o jedną cyfrę więcej to pomyślnie twój kolega lub ty się zajestowaliście :)

Opublikowano

Chodzilo mi o to ze jesli nie zarejestrujesz sie przez ten reflink tylko wejdziesz na nostale.pl i sie zarejestrujesz to te konto nie bedzie powiazane z glownym kontem.

nostaleh.png
Opublikowano

Dobra, napisałem zbyt skomplikowanego posta xD

Napisze to jak najprościej potrafię, bo nie doczytałem się z waszych postów tego czego chciałem :D.

Wysyłam komuś reflink i on klika w tego refa. I teraz czy on musi sam kliknąć w ZAREJESTRUJ, czy po kliknięciu w reflink od razu jest na REJESTRACJI.

Tylko tyle chcę wiedzieć... Wiem przepraszam robię syf nie potrzebny ale na prawdę nie zbyt to ogarniam, nie wiem czemu... Jestem jakis ułomny czy coś :P

@edit

Dobra już sam ogarnąłem. Dla tych, którzy są ułomni jak ja (wątpię żeby tacy byli :D) klikniecie w refa i trzeba SAMEMU kliknąć w zarejestruj.

Teraz zauważyłem jak wbiłem na NT że mam nowego zarejestrowanego...

Temat do zamknięcia i jeszcze raz przepraszam za nie potrzebny temat. :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...