Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug misji "Umarłe Szczury"

PissedMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiąc misję "Umarłe Szczury" w ostatnim pomieszczeniu, gdzie trzeba zabić Fleabottoma zbugowała mi się misja.

Do pomieszczenia prowadziły kraty, które najpierw trzeba otworzyć, ale mojej postaci w połowie otwierania wyłączyła się animacja otwierania i normalnie przeszedłem przez kraty, więc zacząłem ubijać bossa, Fleabottoma. Po ubiciu go zauważyłem, że misja chce, żebym otworzył te kraty, więc otworzyłem i teraz nie wiem co mam zrobić, bo nie mam zaliczonego punktu w zadaniu "PokonajFleabottoma".

Spotkał się ktoś z tym? Wiecie co zrobić?

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

jak relogniesz to cie powinno automatycznie przenieść do ostatniego momentu misji, w sensie możliwe, że pod te kraty cię przeniesie i będziesz bossa musiał ubić, Ja miałem tak kilka razy.

@ w sensie wywali cie do miasta i przejdziesz na teren misji znowu, wtedy po prostu będziesz musiał przejść obszar (nie będzie moobów, aż do momentu w którym się tak jakby zapisało) czyli do tego żeby zabić bossa, spróbuj.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...