Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym filmie ? WarZ

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w piątek, i mi się podobał : ) Kocham filmy o zombie, Brad Pitt świetnie zagrał, dużo akcji, ciekawa historia. Polecam!

Opublikowano

ja tak samo jak UP jestem zachwycony.

Uwielbiam wszystko co związane z zombie :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Byłem, rewelacja według mnie lubię taki filmy :)

Teraz wybieram się na Pacific Rim.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Akurat byłam, gdyż miałam bardzo sporo czasu, a akurat byłam na mieście, to postanowiłam zajrzeć i powiem, że się opłacało, bardzo ciekawy, ponieważ lubie takie klimaty.

Opublikowano

Szczerze już ten ''nadchodzący koniec świata'' z powodu zoombie, tornada, tsunami, meteorów czy jakich chorób, mi się przejadł. Brakuje mi tutaj dobrej gry aktorów, przykładowo Brada Pitta. Grał jakby mu się żyć odechciało. Jest kilka fajnych scen, ale to za mało na film roku (czekam na hejt).

Opublikowano

Szczerze już ten ''nadchodzący koniec świata'' z powodu zoombie, tornada, tsunami, meteorów czy jakich chorób, mi się przejadł. Brakuje mi tutaj dobrej gry aktorów, przykładowo Brada Pitta. Grał jakby mu się żyć odechciało. Jest kilka fajnych scen, ale to za mało na film roku (czekam na hejt).

A ja się z Tobą zgodzę. Osobiście nawet lubię filmy o takiej tematyce (epidemie itp), więc oglądało mi się przyjemnie. Jednak nie było to nic nowego. Film jak film. Można obejrzeć, ale nie ma co spodziewać się rewelacji. Moim zdaniem "Jestem legendą" nadal rzuca cień na tego typu produkcje.

#don't care

Opublikowano

Film może być, ale mi mimo wszystko brakowało "fajerwerków". Mogłoby być więcej dramatycznych scen walki a do tego mogliby się bardziej postarać o klimat apokaliptycznego świata zamiast kręcić 70% filmu w zamkniętych pomieszczeniach

Opublikowano

Akurat byłam, gdyż miałam bardzo sporo czasu, a akurat byłam na mieście, to postanowiłam zajrzeć i powiem, że się opłacało, bardzo ciekawy, ponieważ lubie takie klimaty.

bardzo sporo??

Co do tematu,nie wiem,ocenie jak wyjdzie porządna wstawka na torrentach.

Opublikowano

to samo ,mi sie poprostu to przejadlo ,wszystkie filmy tego typu to to samo

­

Opublikowano

Także byłem w kinie i wyszedłem zadowolony mnóstwo dzieje się na ekranie gorąco polecam :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Powiem tak nie oglądałem ale "kce" bo tam gdzie jest zombie musi być zajebiście (ale niestety nie zawsze) lubie zombie no avatar mówi za siebie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...