Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie najlepsze auto do danej klasy?

xblasterx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w topic...

Pytam was znawcow worlda jakie najlepsze auto do danej klasy [drag sprint wyscig poscig ucieczka itp]

Prosze o przyporzadkowanie jednego najlepszego samochodu do danej kategorji...

Np.

Avetador [sprint]

Zonda [Drag]

itd

Pomozcie bo ja nie wiem xD

Opublikowano

SB czy IGC?

Tu masz rozpiskę wozów za IGC.

Klasa A:

Dragi - Lamborghini Murcielago Roadster

Wyścigi/Sprinty - Porsche 911 GT2 (996)

Pościgi/Ucieczki - Aston Martin V12 Vantage

Klasa B:

Wyścigi/Sprinty - BMW M3 Sport Evolution

Pościgi/Ucieczki - Chevrolet El Camino SS

Klasa C:

Dragi - Audi RS4

Wyścigi/Sprinty - Pontiac Solstice GXP

Pościgi/Ucieczki - Chevrolet Chevelle SS

Klasa D:

Dragi - Audi RS4

Wyścigi/Sprinty - Toyota Corolla GT-S

Ucieczki - Chevrolet Camaro SS

Klasa E:

Nissan 200SX, VW Scirocco

Opublikowano

Listę aut za IGC już masz, poniżej podam Ci liste aut licząc te za SB:

S:

[sprint/Race] - McLaren F1(Ewentualnie Aventador taniej) / GT3 RS do tras krętych

[Drag] - Pagani Zonda Cinque / GT3 RS/Aventador w przypadku niektórych tras będzie lepszy od Cinque

A:

[sprint/Race] - Nissan Nismo R34ZT / Porshe GT2 (997) / BMW M3 GTS (również bardzo niezły)

[Drag] - W klasach poniżej S sragi się raczej nie odbywają poza B/C/D gdzie używamy Audi RS4 (ale nie zawsze uda Ci się znaeźć ludzi)

B:

[sprint/Race] - Toyota MR2 / W przypadku niektórych tras mogą ja pokonać: Mitsubishi Eclipse GST Elite / Ford Capri / Lamborghini Diablo SV / Audi A1 Clubsport

C:

[sprint/Race] - Toyota MR2 / Pontiac Solstice GXP / Niektore trasy można pokonac lepiej za pomocą: Audi A1 Clubsport / BMW 3.0 CSL

D:

[sprint/Race] - Mitsubishi Eclipse GST / Pontiac Solstice GXP / Jest chyba 1 trasa o łagodnych zakrętach gdzie w tej klasie lepszy będzie: BMW 135i / Nissan 200SX

E:

[sprint/Race] - Nissan Silvia S15 \ Volkswagen Scirocco

Nie podałem Ci aut do Drużynowych Ucieczek. Są to wyścigi drużynowe, gdzie nie ma potrzeby dojechać do mety jako 1szy.

Każde auto, które dobrze przyspiesza i skręca nadaje się do tych tras. Wcale nie jest tak, że dane auto jest do tego idealne.

Gralem z różnymi ludźmi używając różnych aut i bardzo często dojeżdżałem przed nimi, jest to kwestia wyuczenia trasy aby

wiedzieć z której strony daną blokadę czy nadjeżdzającego SUVa ominąć. Tyle w temacie :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...