Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry

Pr0Cheaterwr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pany chciałem ściągnąć warrocka i mam takie pytanko dawno nie grałem czy coś sie zmieniło w sensie jest mniej cziterów niż kiedys ?

BO NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS.RUCH !

Opublikowano

Jest mniej cheaterów, są mniejsze lagi ale są. Nowe bronie, nowe mapy. Według mnie możesz pograć ale nie ma co na dłużej sie przywiązywać. Ja grałem rok temu a od wczoraj sobie pogrywam troszkę z ciekawości i już mi się nudzi ;/

Opublikowano

Ja wróciłem po dłuuuugiej przerwie. Powiem, że doznanie ciekawe, nowe konto, nowe bronie, nowy styl gry tak jakby.

Polecam, wrócisz a się przekonasz :)

Opublikowano

Ja nie grałem 1 rok i tu wbijam i sie duzo zmieniło ale dalej moim zdaniem duzo hacków ;/ , i już mi sie znudziło , polecam ci zagrac w prywatnego warrocka np infinitywar

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Możesz wbijać pozmieniało się trochę ale moim zdaniem Game First i tak był lepszy ale nic na to już nie poradzę szkoda że ich stać nie było o przedłużenie czegoś tam :(

Opublikowano

Ok, spróbuję się trochę rozpisać :P

Na wstępie powiem - warto wrócić do War Rock'a po długiej przerwie, dlaczego? Zmiana dystrybutora.

War Rock zmienił dystrybutora na Nexona z G1, nexon ma wyznaczoną ekipę, która bardziej się angażuje w rozwój WR.

Liczba hackerów wciąż spada od kiedy spadła do granic, uaktualniono hackshielda, sam banuje po logach, szybciej odbierają tickety, banują ok, 500-600 graczy co tydzień podczas konserwacji. Lagi? Zmniejszono za przejścia/migracji War Rock'a, pod regiony danych państw stworzono specjalne nowe serwery, dużo nie pomogło ale zawsze coś, lecz jeżeli grasz z sąsiadami ( czyt. Niemcy itd. Cała polska ) to lagów nie da się odczuć, z resztą to zależy też od iniernetu itd.

Eventy, jest sporo eventów, w których można wygrać naprawdę bardzo dobvre nagrody typu retaile, kostiumy, kolorrowe bronie i inne, są organizowane na bieżąco, więc nie ma takiej chwili kiedy nie ma eventu, jeżeli nie ma to organizuję EXP event na ileś godzin ;p

Mapy? za czasów nexona dodano wiele map do trybu AI Channel i CQC oraz BG - możesz grać na trybie ai channel jako zombie ;p Jest to fajne doświadczenie, jak Dead Island czy jak to tam ;p

Również mapy nowe zostaną dodane, pełno jest ich planowanych...

Więcej przeczytasz w maratonie war rock'a ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/974024-marathon-with-war-rock/

Pozdrawiam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...