Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CombatLog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od dawna korzystam z pluginu CombatLog, i chciałem dowiedzieć się (Sprawdzałem konfig) Czy można zablokować komende /fly na dłuższy czas niż trwanie walki? Nie chcę, aby "Tag Duration" Było dłuższe, ponieważ istniałoby większe ryzyko, że ktoś lognie przypadkowo i straci itemy. Chciałbym aby mimo skończonej walki przez minute lub nawet i dłużej nie można było używać komendy /fly włączającej latanie. Często jest tak, że ktoś po uderzeniu przez kogoś trafia w pułapke. Po 10 sekundach włącza /fly i wylatuje. Jak mówiłem, NIE CHCĘ, aby Tag Duration było dłuższe, ale chcę na dłużej wyłączyć dostęp do komendy /fly. Ogólnie, czy tak się da?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W CombatLog nie ma szans, aby to zrobić.

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Więc... No szkoda, wielka szkoda. Jest jakiś inny mniejszy plugin który będzie blokował jedynie określoną komende na czas po wykryciu PvP? Korzystałbym wtedy z dwóch.

Opublikowano

Chyba nie ma. Najlepszym rozwiązaniem jest albo zwiększenie Tag Duration, albo wyłączenie /fly dla wszystkich rang. Jeżeli /fly jest dla VIPów, a strzelam, że tak jest, to serwer na kase... ;-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Nie dla VIPów. Rangi to: VIP, SUPERVIP i EXTRAVIP. Ostatnią range która posiada /fly mają nieliczni. Ale wracając do tematu... Na co było spamować, że nie ma, albo spamować, aby zwiększyć Tag Duration o co bardzo prosiłem w pierwszym poście... Na pewno coś by się znalazło... No nic, będę musiał poszukać sam, bo widzę, jaką prowadzicie tutaj pomoc. (Przynajmniej nieliczni)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...