Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można gdzieś pobrać legalnie za darmo czy trzeba kupić?

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mpc nie popiera piractwa, także wątpie, że kto kolwiek Ci tutaj pomoże pobrać płatną grę ;)
Kosztuje ona 15 euro, także jeśli chcesz zagrać, to musisz wydać pare groszy.

Opublikowano

Jest dostępna wersja demo którą możesz pobrać z strony Cube World a także możesz kupić ją ale musisz polować bo często sklep jest zamknięty.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

To pytam czy jest darmowa czy trzeba płacić ;)

a to demo to jest ?

demo to wersja demonstracyjna, nie myl z pełną wersją gry. Zawsze są jakieś ograniczenia. Wersja demo ma zachęcić graczy do kupna gry.

Opublikowano

Wersja demo jest tylko do tego, by zobaczyć czy pójdzie nam gra i otwiera nam ono Menu gry, tyle. Nie można nawet wejść na świat.

Opublikowano

jak UP napisal demo sprawdza czy pojdzie gra.

@topic gra jest i bedzie platna. Legalnie dostaniesz ja tylko po zalozeniu konta i kupnie gry

inaczej nie. a my piractwa nie tolerujemy i tu pelnej gry nie dostaniesz.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

jak UP napisal demo sprawdza czy pojdzie gra.

@topic gra jest i bedzie platna. Legalnie dostaniesz ja tylko po zalozeniu konta i kupnie gry

inaczej nie. a my piractwa nie tolerujemy i tu pelnej gry nie dostaniesz.

Od czegoś jest przecież PW, co do wypowiedzi waszych demo jak demo musi być zawsze coś ukrucone aby zapowiedzieć grę dopiero, albo zachęcić do kupna + sprawdzić to i owo przez zainteresowanego :D To tak na przyszłość praktycznie zawsze się znajdzie demo wersja danego programu, ale to jeszcze zależy od typu gry/programu...gra Ci się pewnie spodoba więc tylko sprawdź sobie na demo czy pociągnie Ci pc, jbc. to napisz na PW tam pogadamy o pełnej wersji.

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...