Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MOCNE LAGI METINA2 ( oraz kompa )

Szoluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema, od pewnego czasu tak mi laguje kompa i neta że kurwa nie wytrzymam - tak samo jest z grą ... np. teeraz na lagach jest po 25 fps czasem a nagle 2/3 i znów po 20, albo w ogóle leci po 10 fps i tyle w temacie :(

Pomoże ktoś z tym?

WIN 7.

Opublikowano

CCleaner może ci wyczyścić ale pliki komputera ;)

Advance system care v6 bardzo dobry program. Sprawdź czy masz jakieś robaczki w kompie one potrafią zniszczyć komputer najlepiej anty wirusem pełnej wersji, polecam ArcaBit, Nod32, Kaspersky albo (Malware antybytes okres testowy 15dni)

Opublikowano

ccleaner, format może?

CClaner mam, nic nie pomaga.

Format? Nie mam płytki od WIN 7, nie dali.

CCleaner może ci wyczyścić ale pliki komputera ;)

Advance system care v6 bardzo dobry program. Sprawdź czy masz jakieś robaczki w kompie one potrafią zniszczyć komputer najlepiej anty wirusem pełnej wersji, polecam ArcaBit, Nod32, Kaspersky albo (Malware antybytes okres testowy 15dni)

Robaczków nie mam. :-(

Opublikowano

ale przeskanować cały system antywirusem możesz, pomaga.

masz zajebanego kompa plikami, ile masz wolnego miejsca z ilu?

Opublikowano

Po pierwsze,mylisz lagi ze zwykłym zacinaniem.Doczytaj w internecie,czym są owe lagi.Po drugie,w tym przypadku pomógłby format,jeśli nie masz jednak płyty,ani nie chcesz piracić,może być ciężko.

Po prostu system powinien być raz na jakiś czas przeinstalowywany.Może skorzystaj z darmowej dystrybucji Linux'a?

Po trzecie,temat założyłeś w złym dziale,ponieważ Twój problem nie ma związku z Metinem.Gdy nie grasz w niego,też Ci się zacina,więc powinieneś go założyć w dziale "Komputery".

Opublikowano

Masz takie ściny odrazu po odpaleniu kompa? Jeżeli po jakimś czasie(jak pograsz, posiedzisz) to zgaduję, że komp Ci się poprostu przegrzewa.

Najlepiej to sprawdź temperature. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...