Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie War Rock czy Combat Arms

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w wr grałem około dwóch lat z przerwami, więc można powiedzieć, że rok grania.

miałem dużo kont, nawet premke sobie raz kupiłem bronze i jakiś pakiet (pierwszy raz wydałem kase na gre).

Teraz mi się bardziej nudzi ta gra, niby są jakieś nowości, bo nexon jest teraz dystrybutorem, ale te mapy mi już zbrzydły i moi koledzy już w to nie grają.

czy warto wrócić do warrocka? Czy może lepiej zacząć grać w combat armsa, którego już mam na kompie, czeka aż ogarnie kompa, bo przez te wirusy się grać nie da, a avast mi nie wykrywa wszystkich :(

Opublikowano

To jest tak: ludzie grajacy w wr napisza ze lepiej w warrocka a ludzie grajacy w combata ze lepiej w ca. Musisz sam zdecydowac. Zagraj w ca i zdecyduj co jest lepsze. Mozesz tez zapoznac sie z prywatnymi serwerami wr i moze tam bedzie Ci sie lepiej gralo. Duzo zalezy od gustu i lepiej graj w to co lubisz a nie w to co ktos Ci narzuci.

Jeszcze co do antywirka to sciagnij kasperskiego (30 dniowa wersja testowa jest na ich stronie) i jakiegos anty malware to sobie wygoogluj i znajdziesz. Po tym komp czysciutki. Do tego ccleaner ;)

Opublikowano

To jest tak: ludzie grajacy w wr napisza ze lepiej w warrocka a ludzie grajacy w combata ze lepiej w ca. Musisz sam zdecydowac. Zagraj w ca i zdecyduj co jest lepsze. Mozesz tez zapoznac sie z prywatnymi serwerami wr i moze tam bedzie Ci sie lepiej gralo. Duzo zalezy od gustu i lepiej graj w to co lubisz a nie w to co ktos Ci narzuci.

Jeszcze co do antywirka to sciagnij kasperskiego (30 dniowa wersja testowa jest na ich stronie) i jakiegos anty malware to sobie wygoogluj i znajdziesz. Po tym komp czysciutki. Do tego ccleaner ;)

antymalware w pełnym skanowaniu po jakichś 3 godzinach mi się buguje, brak odpowiedzi. ALe wykrywa mi zawsze 1, więc wiem, że mam jeszcze wirusa. Przez te wirusy mam lagi. A kacpersky antyvirus jest niekompatybilny z avastem.

Co do warrocka i ca:

w ca jest więcej trybów, map, broni.. Jest to coś nowego. To do mnie przemawia. Ale z drugiej strony znowu będę musiał się uczyć grać w grę.

Grałem z tobą raaaadku na wrpsp, było fajnie, a tak btw. ten serwer jeszcze istnieje?

Opublikowano

Ja Ci mogę doradzić to:

Kolega grał w warrocka i mówił, że hackerów od zawalenia.

W combata gram ja i jest zawalisty. Grałem w niego w 2009 roku na starym kompie po czym już ten komp nie wyrabiał i nie grałem aż do przedwczoraj, kiedy dostałem new kompa. Ogólem jest mniej hackerów.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Pogram sobie w obie gry i wówczas będę mógł stwierdzić, która jest
lepsza. Jest tylko jeden problem.. We wszystkich grach freezuje mi
obraz, nie da się ruszać, tak jakby lagi. Ale to nie wina kompa, bo
wszyscy wiemy, że warrock, ca i minecraft nie mają dużych wymagań, poza
tym ustawiłem sobie na low. Nie wiem czemu tak jest, może mam wirusa,
któego avast mi nie wykrywa

Opublikowano

Osobiście wolę CA. Ma lepszą grafikę niż WR.

Szczerze to nie ma wielkiej różnicy w grafice, gdy da się w wr na high

Opublikowano

Proszę uzasadniać swój wybór, swoją odpowiedź na pytanie porównując warrocka do combat arms lub combat arms, zależy co wg. was jest lepsze

Opublikowano

Combat Arms.

A jeśli chcesz, żeby Ci oczyściłto chyba jakiś program nazywał się malbers, czy coś takiego jest darmowa wersja trial, a potem do kupienia tylko.
A przeskanuje Ci na czysto w 2h, albo więcej, ale na długi czas masz święty spokój, polecam bo także blokuje, dostęp do komputera innym włamywaczom, co dla mnie najbardziej się przydało, także polecam.

Opublikowano

CA, mniej hackerów, lepsza grafika, super interfejs i bronie, ubrania :D

Opublikowano

CA, mniej hackerów, lepsza grafika, super interfejs i bronie, ubrania :D

Jeśli chodzi o interfejs to jestem bardziej przyzwyczajony do tego w wr, wiem co gdzie i jak

Opublikowano

Zalezy kto co woli. Ja osobiscie wybralem Combata. Masa broni, ciekawe tryby gry, fajna rozgrywka.

Oczywisxie WR tez jest fajną i ciekawą grą, jednak wole CA ;f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...