Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Smurf na Bronzie Efekty

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"and im plat3".. najgorsze co możesz pisać.

nie wiem czy mam gratulować czy nie, bo jako 'smurf' powinieneś zacznijmy od tego inaczej się budować na nocu, czy na jayce (lol).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

Preferuje na swoim ELO bardziej Mida,ADC. Jaycem rzadko kiedy gram nie znam buildu to taki test był bo to byłą moja 3 gra nim odkąd wyszedł jayce . A noc Ci powiem że chciałem fast jungle zrobić ,ale po tym topie/midzie miałem wyje***** i se farmiłem w jungli :P

kxAyLut.png

Opublikowano

No to gościu powinno Cię cofnąć z plat 3 do bronzu za to, że masz wyje... Widać po buildzie (kata + jayce), + jesteś samolubem bo zależy Ci tylko na swojej dupie i wszystko byś najchętniej robił sam. Jako iż jesteś PLAT III powinieneś dawać wskazówki drużynie, a nie się chwalić jaki to pro jesteś bo siedzisz w PLAT 3...

Opublikowano

Do pana Tiaaxa możesz porozmawiać z pepciem moje duo ,bo jest jedyny na rosji . Pisze do każdego play def dont fight without me , mf go top free farm . I wiesz co oni robią ? Biją się ,albo padną to idą afczyć. A do buildu jaycem tłumaczyłem się rzadko kiedy nim gram ,a katarina to wziałem ten itemy do jungli bo był koniec gry a ja mialem hextecha to chciałem ładniej wygladać z full buildem :P

kxAyLut.png

Opublikowano

@UP

Ponieważ skończyłem moją kariere z lolem około miesiąc temu sprzedałem account . i otrzymałem takie konto z 71 champ 4 run page za free na rosji i teraz chce se wyboostowac do golda ,ale jak widzisz sie nie da za duze trolle ,a do trolli masz tu ss kolejnego , troche sie ucielo -.- !: )

S2JormE.jpg

kxAyLut.png

Opublikowano

Grałem na Rosji i nie ma tam wysokiego poziomu, większość gier carrowałem Kazikiem i skończyłem grę :]

@antywarn

Gratuluje i wbijaj się jak najwyżej

Opublikowano

Hah, bardzo słaby smurf, ja jako gracz Srebra I zagrałem sobie na kolegi koncie kilka rankedów, wszystkie wygrane a staty to jakieś 40/5/10 z tego powodu iż wszystkich sam niszczyłem, skoro na takim niskim poziomie masz takie słabe statystyki w porównaniu do mnie, i większość przegranych, tylko jedno pytanie przychodzi mi na myśl... Za ile kupiłeś konto?

@Edit Jakoś nie doczytałem ostatniego Twojego postu i jakoś tak się składa dziwnie że sprzedałeś konto i nie masz jak udowodnić że miałeś platyne... a szkoda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...