Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwonienie na przypadkowe numery

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm tak się pytam z ciekawości

PS : Jak zrobić zastrzeżony ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To jest taki bezsensowny ani nib troll. A policja to chyba ze przesladujesz ta osobe . Szkoda kasy

Opublikowano

To jest taki bezsensowny ani nib troll. A policja to chyba ze przesladujesz ta osobe . Szkoda kasy

No tak jak wyżej, jak komuś się to nie spodoba to mogą być jakieś konsekwencje jeszcze zależy co będziesz mówił przez telefon. Ja osobiście wolę zadzwonić do znajomych bo wtedy wiem do kogo dzwonie, ostatnio z kolegami dzwoniliśmy i kolędy śpiewaliśmy

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja tam lubię sobie żarty porobić z ludzi typu '' wygrał pan ... , aby otrzymać nagrodę musi pan odpowiedzieć na 3 pytania '' fajna zabawa , mam za darmo do Heyah więc można dzwonić 24/7 :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Takie rzeczy robiło się w podstawówce , teraz to już raczej nie wypada ^^

Nie , nie mogą Cię za to ukarać , dopiero wtedy gdybyś stosował groźby lub komuś ubliżał.

Opublikowano

Wszystko zależy co powiedziałeś i gdzie się dodzwoniłeś :D Wiadomo, że jeżeli zadzwoniłeś do jakiejś instytucji państwowej i odgrywałeś jakiegoś terrorystę to będziesz miał problem :D

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam.... Kiedyś kolega odwalił takie coś na wycieczce szkolnej. Ofiarą okazał się jakiś staruszek który uwierzył że w jego samochodzie jest bomba. Efekt ? Kolega musiał płacić za wezwanie saperów a jego telefon został skonfiskowany. Chociaż moment jak siedzieliśmy sobie przed domkiem wypoczynkowym i byliśmy świadkami jak 11 letniego chłopaka odprowadzają policjanci z nieoznakowanej alfy romeo dziś wydaję się być zabawny :)

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Czasem zdarza się nieźle potrollować kogoś jak się wkręci. ;)

Jeżeli nikogo nie zastraszałeś, czy coś w tym stylu to nic Ci nie zrobią.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mnie takie dzieci wkurw**ają szczerze mówiąc,nie wiem w tym fajnego dzwoniąc do kogoś i pieprzyć jakieś głupoty..

A co to twojego pytania,to ktoś może ci wpier** jak będzie wiedział,że to ty .(i dobrze.)

Opublikowano

Jeśli osoba poczuje się zagrożona, może pójść z tym na policje, nawet jeśli nic nie mówiłeś, jest o tym protokuł. Ale także szkoda kasy chyba, że tak bardzo Ci na tym zależy, ale ludzi to tak bardzo nie obchodzi, najlepiej dzwonić do przyjaciół, wziąć inny numer i jakiś inny nieznajomy kolega, aby mówił przez telefon, na głośnym, wtedy jest beka ;)

Opublikowano

Szkoda pieniędzy na koncie na takie dzwonienie.

Może i tak, ale jak komuś zostaje? Niestety kiedyś miałem zasilenia w plusie.. Teraz abonament i mogę robić ponad 12h jaj :D

Jeśli osoba poczuje się zagrożona, może pójść z tym na policje, nawet jeśli nic nie mówiłeś, jest o tym protokuł. Ale także szkoda kasy chyba, że tak bardzo Ci na tym zależy, ale ludzi to tak bardzo nie obchodzi, najlepiej dzwonić do przyjaciół, wziąć inny numer i jakiś inny nieznajomy kolega, aby mówił przez telefon, na głośnym, wtedy jest beka ;)

Też tak robie, ale po prostu zmieniam głos :D Jaja porobić ze znajomych lub przypadkowych numerów mogę, ale nie dzwonienie do pizzerii na przypadkowy adres..

@Topic: Nic nie zrobią, dopóki odbiorca nie poczuje się zagrożony. Mimo zastrzeżonego chyba da się namierzyć, ale pewny nie jestem. W dodatku zrobiłem sobie w telefonie automatyczne odrzucanie prywatnych :) To appka, testowałem i przekierowuje na pocztę. Jakieś tam opcje inne są, właśnie je wypróbuje.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...