Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowe oblicze "World of Minecraft"

Zagrasz na serwerze?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      13
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile slotów będzie podczas startu serwera?

Zależy od tego, ile osób będzie na beta testach.

Na beta testach będzie około 100 slotów, chyba że ludzie będą chcieli więcej to spróbujemy zwiększyć. :)

Opublikowano

Niesamowity serwer, niesamowity pomysł, nie myślałam, że ktoś wpadnie na coś tak oryginalnego!

Super! Na pewno zagram. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Nad screenem jest napisane:

"Nowe potwory" ...

Proszę - przeczytaj to co napisane jest w pierwszym poście tematu, zamiast patrzeć jedynie na screeny - to się czasem opłaca, a nawet bardzo często.

Kolego Ty przeczytaj mojego posta i się zastanów nad swoją odpowiedzią. Ja się nie pytam czy potworek jest nowy czy stary bo to wiadome, że w normalnej wersji minecraft tego nie ma. Ja się pytam czy to jest jakiegoś typu "companion" co sugeruje screen.

Beda dzialki.

Efly beda mieszkac w drzewach- 1 drzewo 1 dzialka

krasnale w jaskiniach

ludzie na zwyklych dzialkach w miescie

orki (zastanawiamy sie)

@@

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/World-Of-Minecraft/342931655716905?ref=hl

Działki będą ogranianiczone w płaszczyźnie 3d ? -> X*Y*Z ? Tworzenie działek na drzewach może być troche problematyczne. załóżmy, że np każdy będzie chciał być elfem :D to co stworzycie cały las ? :D

Opublikowano

To beda troche inne drzewa i nie bedzie mozliwosci edycji calego drzewa.

Tutaj gra nie bedzie sie opierowala az tak na siedzeniu w domku.

PG-banner.png

Serwer Minecraft 1.6

Wojny Gildi

IP: s1.polandgaming.pl:25453

Opublikowano

Jeśli macie pomysły jak ponazywać różne części ekwipunku, lub też macie jakiś inny pomysł - śmiało piszcie, każda sugestia jest brana pod uwagę. :)

Opublikowano

To teraz słówko od Cwaniaka. Ja odradzam grania na serwerze tego osobnika oraz jego współpracownikom. Osoba która to reklamowała to Ltgray lub Doseq. Osoby te zostały banowane już wiele razy na MPC a mimo to wracają pod innymi kontami i reklamują swoje beznadziejne serwery. Ten cały projekt zostanie zniszczony wraz z tymi całymi właścicielami. Ltgray? Wielki cwaniak w internecie a jak ostatnio został wyrzucony z posadki ciepłej na klonie MPC to się obraził i zaczął wyzywać wszystkich jak dziecko... Doseq? Łasy na kasę cwaniak który też myśli że jest cwany przez internet a w rzeczywistości wyłapałby jeden z drugim po mordzie i skończyło by się. Szkoda mi Tolvata bo jeszcze nie wie co go czeka ale niebawem się przekona. Mam nadzieję że i on przejrzy na oczy w odpowiednim momencie. ODRADZAM WSZYSTKIM GRANIA NA ICH SERWERACH a bynajmniej w tym projekcie. Osoby które podjęły się owej współpracy to radzę wam jak najszybciej odejść od nich ponieważ wykorzystają was a po wszystkim pozabierają wszystkie uprawnienia i wywalą na zbity pysk. Jeszcze ten śmieszny fanpage... Kompromitacja... I nie, nie jest to typowy hejt żeby was zrównać z ziemią bo sami się równacie z ziemią z dnia na dzień. Pisze samą prawdę i zaczyna to potwierdzać/dostrzegać coraz więcej osób. Pozdrawiam kumatych oraz osoby które się w porę wycofały/wycofają. Pozdro z kopii MPC :)

Przemyślcie to(na pewno nie ty "greju" i "dosku") użytkownicy MPC nad tym co napisałem.

Opublikowano

To teraz słówko od Cwaniaka. Ja odradzam grania na serwerze tego osobnika oraz jego współpracownikom. Osoba która to reklamowała to Ltgray lub Doseq. Osoby te zostały banowane już wiele razy na MPC a mimo to wracają pod innymi kontami i reklamują swoje beznadziejne serwery. Ten cały projekt zostanie zniszczony wraz z tymi całymi właścicielami. Ltgray? Wielki cwaniak w internecie a jak ostatnio został wyrzucony z posadki ciepłej na klonie MPC to się obraził i zaczął wyzywać wszystkich jak dziecko... Doseq? Łasy na kasę cwaniak który też myśli że jest cwany przez internet a w rzeczywistości wyłapałby jeden z drugim po mordzie i skończyło by się. Szkoda mi Tolvata bo jeszcze nie wie co go czeka ale niebawem się przekona. Mam nadzieję że i on przejrzy na oczy w odpowiednim momencie. ODRADZAM WSZYSTKIM GRANIA NA ICH SERWERACH a bynajmniej w tym projekcie. Osoby które podjęły się owej współpracy to radzę wam jak najszybciej odejść od nich ponieważ wykorzystają was a po wszystkim pozabierają wszystkie uprawnienia i wywalą na zbity pysk. Jeszcze ten śmieszny fanpage... Kompromitacja... I nie, nie jest to typowy hejt żeby was zrównać z ziemią bo sami się równacie z ziemią z dnia na dzień. Pisze samą prawdę i zaczyna to potwierdzać/dostrzegać coraz więcej osób. Pozdrawiam kumatych oraz osoby które się w porę wycofały/wycofają. Pozdro z kopii MPC :)

Przemyślcie to(na pewno nie ty "greju" i "dosku") użytkownicy MPC nad tym co napisałem.

Serwer robię dla ludzi, a nie po to aby na tym zarobić.

Z kasą niech sobie Ltgray oraz Doseq robią co im się podoba, dla mnie liczy się to, aby stworzyć jak najlepszy serwer dla polskich graczy Minecrafta.

Jak serwer padnie - to trudno, i tak będę miał satysfakcję z tego, że udało mi się zrobić coś co spodobało się wielu osobom. :)

A co do serwera:

Myślę że bety można spodziewać się w lipcu, jeśli znajdą się budowniczy.

Opublikowano

To teraz słówko od Cwaniaka. Ja odradzam grania na serwerze tego osobnika oraz jego współpracownikom. Osoba która to reklamowała to Ltgray lub Doseq. Osoby te zostały banowane już wiele razy na MPC a mimo to wracają pod innymi kontami i reklamują swoje beznadziejne serwery. Ten cały projekt zostanie zniszczony wraz z tymi całymi właścicielami. Ltgray? Wielki cwaniak w internecie a jak ostatnio został wyrzucony z posadki ciepłej na klonie MPC to się obraził i zaczął wyzywać wszystkich jak dziecko... Doseq? Łasy na kasę cwaniak który też myśli że jest cwany przez internet a w rzeczywistości wyłapałby jeden z drugim po mordzie i skończyło by się. Szkoda mi Tolvata bo jeszcze nie wie co go czeka ale niebawem się przekona. Mam nadzieję że i on przejrzy na oczy w odpowiednim momencie. ODRADZAM WSZYSTKIM GRANIA NA ICH SERWERACH a bynajmniej w tym projekcie. Osoby które podjęły się owej współpracy to radzę wam jak najszybciej odejść od nich ponieważ wykorzystają was a po wszystkim pozabierają wszystkie uprawnienia i wywalą na zbity pysk. Jeszcze ten śmieszny fanpage... Kompromitacja... I nie, nie jest to typowy hejt żeby was zrównać z ziemią bo sami się równacie z ziemią z dnia na dzień. Pisze samą prawdę i zaczyna to potwierdzać/dostrzegać coraz więcej osób. Pozdrawiam kumatych oraz osoby które się w porę wycofały/wycofają. Pozdro z kopii MPC :)Przemyślcie to(na pewno nie ty "greju" i "dosku") użytkownicy MPC nad tym co napisałem.

Wiesz co nie mam czasu z dziecmi dyskutowac jak masz cos do powiedzenia zapraszam na pw. Skoro ty takie pro koksu jestes to podaj swoj nick z tej calej twojej kopi ;)

PG-banner.png

Serwer Minecraft 1.6

Wojny Gildi

IP: s1.polandgaming.pl:25453

Opublikowano

Serwer robię dla ludzi, a nie po to aby na tym zarobić.

Z kasą niech sobie Ltgray oraz Doseq robią co im się podoba, dla mnie liczy się to, aby stworzyć jak najlepszy serwer dla polskich graczy Minecrafta.

Jak serwer padnie - to trudno, i tak będę miał satysfakcję z tego, że udało mi się zrobić coś co spodobało się wielu osobom. :)

A co do serwera:

Myślę że bety można spodziewać się w lipcu, jeśli znajdą się budowniczy.

Tolvat, nie mam nic do Ciebie ponieważ Cię nie znam osobiście lub wirtualnie tylko ale uwierz mi niebawem przejedziesz się na tych osobach. Jak już chcesz mieć satysfakcję z tego co robisz zrób to sam, osobno bez nich... Uwierz mi, wiem co piszę.

Wiesz co nie mam czasu z dziecmi dyskutowac jak masz cos do powiedzenia zapraszam na pw. Skoro ty takie pro koksu jestes to podaj swoj nick z tej calej twojej kopi ;)

Ty już taki cwany nie bądź bo Ci tyłu zabraknie i kiedyś przejedziesz się na tym cwaniactwie. Dzieckiem możesz ty dla mnie być i sobie nie pozwalaj za dużo bo przyznaj się jak się zacząłeś pluć jak cię wyrzucili z "ekipy" kopii MPC...

---

Dodatkowo dodam że serwer robiony nie jest dla graczy(torem myślenia greja) tylko dla kasy. Oczywiście teraz się nie przyzna ale jak znajdę rozmowę nagrywaną z nim na TS wrzucę na YouTube i wtedy przekonacie się jaki to on "dla graczy" jest. Kompletnie odradzam tego serwera oraz tych osób...

Opublikowano

To będzie fail.. zobaczycie.

Dlaczego tak uważasz?

Tolvat, nie mam nic do Ciebie ponieważ Cię nie znam osobiście lub wirtualnie tylko ale uwierz mi niebawem przejedziesz się na tych osobach. Jak już chcesz mieć satysfakcję z tego co robisz zrób to sam, osobno bez nich... Uwierz mi, wiem co piszę.Ty już taki cwany nie bądź bo Ci tyłu zabraknie i kiedyś przejedziesz się na tym cwaniactwie. Dzieckiem możesz ty dla mnie być i sobie nie pozwalaj za dużo bo przyznaj się jak się zacząłeś pluć jak cię wyrzucili z "ekipy" kopii MPC...

---

Dodatkowo dodam że serwer robiony nie jest dla graczy(torem myślenia greja) tylko dla kasy. Oczywiście teraz się nie przyzna ale jak znajdę rozmowę nagrywaną z nim na TS wrzucę na YouTube i wtedy przekonacie się jaki to on "dla graczy" jest. Kompletnie odradzam tego serwera oraz tych osób...

Ja również nic do Ciebie nie mam, ale zanim serwer wystartuje/rozpocznie się beta powstrzymaj się od negatywnych komentarzy, potem się okaże że serwer jest świetny, a przez takie wypowiedzi prawie nikt nie będzie go znał.

Opublikowano

Okey.

Będziecie mieli możliwość tworzenia własnej postaci, oraz wyboru jej skina. :)

Jeśli nie wiecie - na beta testach otrzymacie możliwość przetestowania rasy Elfów oraz Krasnoludów.

Nie wiem kiedy dokładnie odbędą się testy, ale... myślę że zdążymy włączyć betę w wakacje :P

No i pytanko do was:

Chcecie, aby zostawić pasek szybkiego wyboru, czy wolicie ekwipunek jak w grach MMO typu WoW, Aion, TERA itp.? Tj. zakładacie sobie ekwipunek (miecz, łuk) i z nim walczycie? :)

Screeny podeślę wam jutro. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...