Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Kostiumy Astium bez loga

eMaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne kostiumy , dodam je jako nagrodę za nakręcony yt

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

zacznijmy moze od tego, ze kostiumy sa wlasnoscia firmy Webzen/Ymir (de facto Webzen jest wlascicielem Ymir od paru lat, bo wykupil wszystkie udzialy Ymiru), mowie tutaj zarowno o modelu jak i teksturach. To po pierwsze. Po drugie, prawde mowiac to tak na prawde nie chodzi Wam o to, ze kostiumy zostaly upublicznione. Bardziej chodzi Wam o podlizanie sie Teamowi Astium, by wyludzac itemy i byc fazoryzowanymi na serwerze. Jesli Tenma nie zabezpieczyl klienta, to chyba jest swiadom, ze predzej czy pozniej ktos go rozpakuje i bedzie wrzucal jego zawartosc do internetu. Nie oszukujmy sie, nie widze sensu zabezpieczania pracy, ktora kazdy moze zrobic w 10-15 minut bez wiekszej wiedzy. Poza tym, wszystko da sie zakodowac i wszystko da sie rozkodowac, a zabezpieczenie idealne to jedynie MIT. M2M tez twierdzil, ze sa nie do zlamania, a teraz co? Kazdy update laduje tutaj szybciej niz ktokolwiek zdazy nawet o tym pomyslec.

A odnosnie praw autorskich to dorzuce swoje 15€c. To, ze ktos przerobil oryginalna teksture, nie czyni go wlascicielem calkowitych praw do niej. To tak jakbym przepisal serie "Harrego Pottera" i dopisal tylko jedno slowo. I co, jestem autorem, nie?

PS: pardone moi za brak polskich znakow. Je suis a France maintenant.

PS2: Kostiumy maja fajny kolorek, ale nie uzyje ich na serwerze.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Jesli Tenma nie zabezpieczyl klienta, to chyba jest swiadom, ze predzej czy pozniej ktos go rozpakuje i bedzie wrzucal jego zawartosc do internetu.

Tak jestem świadom i mam to w dupie, te kostiumy są publikowane tutaj tylko, żeby nam zrobić na złość. Tyle że, co to za problem zrobić sobie taki. Ba, ja nie jestem żadnym grafikiem i zrobiłem sobie własną koszulke kiedyś TU0U1kq.jpg

Po drugie, nie chodzi o to, czy mamy jakieś prawa do tego czy nie. Widać poziom osób, które na swoich serwerach mają swoje rzeczy, a które nie. To, że mpc ma wyjebane na to i nie wywala takich tematów, lub prezentacji serwerów z takimi rzeczami to jedna sprawa. To że możesz, nie znaczy ze musisz, kapujesz ? Wątpie ludzie się nigdy nie nauczą, ale to nie znaczy, że też tak będę robić. Hm.. to chyba kuniec monologu mojego

alepoco.jpg

Opublikowano

da ktoś wzór msm jak ma wyglądac ?

łapcie wpiski :

item_proto

<Item vnum="78978" name="Ćć˝Ěşą" gb2312name="Kostium Youtube" type="2" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="106881" flag="0" wearflag="0" immuneflag="0" gold="0" buy_price="0" limittype0="7" limitvalue0="86400" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="0" applyvalue0="0" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="5" value1="0" value2="0" value3="678" value4="0" value5="0" socket0="0" socket1="0" socket2="0" socket3="0" socket4="0" socket5="0" refine_vnum="0" refine_set="0" magic_pct="0" specular="0" socket_pct="0" />

item _ list

78978 ARMOR icon/item/KostiumYT.tga

query

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('78978', 0xBBE7B8B7C0C720C0FCBBE7, 0xC7F66C2053617661FEE7FD73FD20286429, '18', '0', '0', '2', '106882', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '7', '86400', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '5', '0', '0', '32', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');

msm (tylko dla men) [w 100% złe 1 raz wpisy .msm robiłem

assasin

Group ShapeData77
{
ShapeIndex 678
Model "assassin_fencing1_Germany.GR2"
SourceSkin "assasin_fencing1_Germany.dds"
TargetSkin "assassin_youtube.dds"
}
shaman
Group ShapeData77
{
SpecialPath "d:/ymir Work/pc2/shaman/"
ShapeIndex 678
Model "shaman_fencing1_Germany.GR2"
SourceSkin "shaman_fencing1_Germany.dds"
TargetSkin "shaman_youtube.dds"
}
sura
Group ShapeData77
{
ShapeIndex 678
Model "sura_fencing1_Germany.GR2"
SourceSkin "sura_fencing1_Germany.dds"
TargetSkin "sura_youtube.dds"
}
woj
Group ShapeData77
{
SpecialPath "d:/ymir Work/pc/warrior/"
ShapeIndex 678
Model "warrior_fencing1_Germany.GR2"
SourceSkin "warrior_fencing1_Germany.dds"
TargetSkin "warrior_youtube.dds"
}

moja ikonka :

http://www.4shared.com/file/8fs3R2BZ/Kostium_YT.html

ss: Kostium_Szermierski_TUR___.png?async&0.6

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...