Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Kostiumy Astium bez loga

eMaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat został zamknięty, bo autor nie miał pozwolenia na udostępnienie. Bullshit.

Prawda jest taka, że ten moderator jest chyba beta testerem Astium czy chuj wie kim (sygnatura?) i im pomaga, usuwając niewygodne tematy.

Nie wiem jak osoba która edytowała kostium, może się pod nim w pełni podpisywać. Przecież to jest oficjalny kostium, w którym zostały zmienione kolory i dodane logo.

Do moderatora: Zamknąć będziesz mógł, kiedy zrobią model i narysują do niego teksture.

Screeny:

trsx.png

Download:

http://www6.zippyshare.com/v/79121237/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d2ef55476c1032df1efa65a532fb10ab8e90ab489ca6bac49904d5fcadd1fa40/analysis/1373403437/

Isruibi jest autorka tych kostiumow !

Opublikowano

Poprzedni temat został zamknięty, bo autor nie miał pozwolenia na udostępnienie. Bullshit.

Prawda jest taka, że ten moderator jest chyba beta testerem Astium czy chuj wie kim (sygnatura?) i im pomaga, usuwając niewygodne tematy.

Nie wiem jak osoba która edytowała kostium, może się pod nim w pełni podpisywać. Przecież to jest oficjalny kostium, w którym zostały zmienione kolory i dodane logo.

Do moderatora: Zamknąć będziesz mógł, kiedy zrobią model i narysują do niego teksture.

Screeny:

trsx.png

Download:

http://www6.zippyshare.com/v/79121237/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d2ef55476c1032df1efa65a532fb10ab8e90ab489ca6bac49904d5fcadd1fa40/analysis/1373403437/

Na wszystkie klasy :) ?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Na wszystkie klasy :) ?

Ta na wszystkie tyle ze iconke kostiumu musisz sam sb wykminic bo dal tylko textury .dds chyba ze sb podmienisz za inny kostium,uzyjesz podstawowego modelu,icony innego

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ta na wszystkie tyle ze iconke kostiumu musisz sam sb wykminic bo dal tylko textury .dds chyba ze sb podmienisz za inny kostium,uzyjesz modelu,icony innego

Z clienta Astium można przecież wyciągnąć icone ^_^

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że wszystko powinni zamykać za prawa autorskie.

@antyspam

Kostiumy bardzo fajne, laska tenmy trochę pracy włożyła.

Dobrze, że usunięty napis Astium, chociaż każdy mógł to zrobić. Ponieważ klient nie ma zabezpieczeń ;D

Opublikowano

To ja jestem ciekaw co modele z M2M robią na forum? Z tego co się orientuję to zostały wyciągnięte z ich klienta.

Teksturki jak najbardziej fajne, nawet to logo Astium średnio przeszkadzało.

Masz pomysł na ciekawego questa? Wejdź na mój profil by poznać szczegóły!

Opublikowano

To ja jestem ciekaw co modele z M2M robią na forum? Z tego co się orientuję to zostały wyciągnięte z ich klienta.

Teksturki jak najbardziej fajne, nawet to logo Astium średnio przeszkadzało.

Tematy nie są zamykane, bo nikt z moderatorów się nie jara M2M.

Edit: Dajcie mi ikonke niemieckich kostiumów to zrobie ikonki, jeśli ich nie ma :)

Opublikowano

Mi się bardzo podobają kostiumy.

Ale prawda jest, że łamiecie prawa autorskie.

Prędzej czy później ktoś zawiadomi team, albo sam się dowie.

A wtedy będzie nie ciekawie.

Pozdrawiam

2h5l7av.png

50*/100*/150*/200*/250*/300*/350*/400*/

Opublikowano

Mi się bardzo podobają kostiumy.

Ale prawda jest, że łamiecie prawa autorskie.

Prędzej czy później ktoś zawiadomi team, albo sam się dowie.

A wtedy będzie nie ciekawie.

Pozdrawiam

Łamaniem praw autorskich można nazwać także stawianie serwerów prywatnych, a nie widzę żeby ktoś miał do tego zastrzeżenia ;)

@topic: Kostium ładny na pewno mi się przyda ;)

^^

Opublikowano

Łamaniem praw autorskich można nazwać także stawianie serwerów prywatnych, a nie widzę żeby ktoś miał do tego zastrzeżenia ;)

@topic: Kostium ładny na pewno mi się przyda ;)

To jest łamanie praw autorskich, lecz aby tym ktoś mógł się zająć, autor musi to zgłosić, a Ymir nie ma potrzeby zgłaszać takie malutkie serwery jak te nasze polskie.

A w tym wypadku autorką jest Juvia, więc jeśliby chciała to może.

@Topic

co tu dużo pisać, głupota i tyle, zakrywać logo serwera, który to stworzył, żenada.

Opublikowano

To jest łamanie praw autorskich, lecz aby tym ktoś mógł się zająć, autor musi to zgłosić, a Ymir nie ma potrzeby zgłaszać takie malutkie serwery jak te nasze polskie.

A w tym wypadku autorką jest Juvia, więc jeśliby chciała to może.

@Topic

co tu dużo pisać, głupota i tyle, zakrywać logo serwera, który to stworzył, żenada.

Wypowiedział się ekspert.

Klient nie jest udostepniony do edycji i komercyjnego użytku, tylko do gry na oficjalnym serwerze, więc co może zrobić, jak sama edytuje te pliki nielegalnie.

Niech idzie na policje jak chce.

Opublikowano

Wypowiedział się ekspert.

Klient nie jest udostepniony do edycji i komercyjnego użytku, tylko do gry na oficjalnym serwerze, więc co może zrobić, jak sama edytuje te pliki nielegalnie.

Niech idzie na policje jak chce.

eMaxx, im nie przetłumaczysz bo to zrobił Tenma Team więc nawet gdyby okradli globala z plików serwerowych to każdy by im klaskał.

(Nie, nic nie sugeruje)

Czytanie ze zrozumieniem eMaxx się kłania. Zwisa mi to czy zrobił to Tenma Team, czy Srenma Team.

eMaxx, mowa tutaj jest o teksturze, która jest autorstwa Juvi, więc 100% praw ma ona.

Opublikowano

Co wy pierdolicie? Jakie prawa autorskie?
Jeżeli produkt nie jest zarejestrowany w urzędzie skarbowym to możecie nawet podjebać stronę metin2 i nic wam nie zrobią...

Kosz zarejestrowania to 1000zł więc wątpię by ktoś zarejestrował taką marną prace...

Ps. bardzo ładny kostium ...

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem eMaxx się kłania. Zwisa mi to czy zrobił to Tenma Team, czy Srenma Team.

eMaxx, mowa tutaj jest o teksturze, która jest autorstwa Juvi, więc 100% praw ma ona.

Kto powiedział, że tekstura jest jej autorstwa? Spójrz na tekstury niemieckich kostiumów ;)

Jeśli dla Ciebie zmiana koloru i dodanie loga, czyni z kogoś autora, to zaraz mogę być autorem wszystkich stron Zielska.

Opublikowano

Co wy pierdolicie? Jakie prawa autorskie?

Jeżeli produkt nie jest zarejestrowany w urzędzie skarbowym to możecie nawet podjebać stronę metin2 i nic wam nie zrobią...

Kosz zarejestrowania to 1000zł więc wątpię by ktoś zarejestrował taką marną prace...

Ps. bardzo ładny kostium ...

Jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj.

Kto powiedział, że tekstura jest jej autorstwa? Spójrz na tekstury niemieckich kostiumów ;)

Jeśli dla Ciebie zmiana koloru i dodanie loga, czyni z kogoś autora, to zaraz mogę być autorem wszystkich stron Zielska.

Textura to zbiór kolorów, które w tym wypadku dobrała Juvia, ma plik .psd do tego więc ma dowód na stworzenie go od podstaw.

Autorem stron zielska nie będziesz bo nie masz pliku źródłowego (.psd) .

Opublikowano

Textura to zbiór kolorów, które w tym wypadku dobrała Juvia, ma plik .psd do tego więc ma dowód na stworzenie go od podstaw.

Dobra, ja z Tobą nie dyskutuje. Idź jej dupe wyliż lepiej.

btw. po przeczytaniu pierwszego zdania brechtałem 5 minut ;)

Opublikowano

Przecież ich klient to jedynie ? Dodany spakowanych plikach xD wypakować dziecko moze tak więc?

Po 2. Kostiumów każdy może używać, edytować etc. Nie są one jej tylko prawdziwych stwórców gf czy kogo tam kto je stworzył.

Opublikowano

yX2JnykQc4G.gif

Jesteś boski to dla Ciebie :*

@TOPIC:

Bardzo fajne, można dać jeszcze np logo FB za opublikować postów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...