Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Probelm] Ps3 a złącze Vga

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kupiłem PS3 i chciałem sobie go podpiąć pod złącze VGA https://www.google.pl/search?q=Kabel+VGA+do+ps+3&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_EndUeqALMnJPYHWgcAL&biw=1280&bih=886&sei=CUrdUcSOLsa9Pe7FgaAL#um=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&hl=pl&tbm=isch&q=Kabel+VGA+do+ps3&spell=1&sa=X&ei=CUrdUdP3PMXrOsyKgYAE&ved=0CFAQBSgA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.ZWU&fp=1&biw=1280&bih=886 ale przez niedopatrzenie zobaczyłem ze mi niepasuje ten kabel dlaczego bo złącze VGA jest takie samo jak przy monitorze i podpiołem kabel który miał wypustki do kabla VGA i dopiero do monitora i gdy próbuje włączyć konsole( nawet gdy przytrzymam i będą dwa piknięcia) na monitorze jest czarny ekran. Konsola działa poprawnie bo już ją testowałem na innym telewizorze i moje pytanie co robić?

b6b78815.png

Opublikowano

Żeby kolejnych tematów nie zakładać, to ja też mam podobne pytanie. Mam monitor vga, czy takim kablem będe miał obraz z ps'a? i jak będzie sytuacja z dzwiękiem? http://allegro.pl/kabel-hdmi-vga-d-sub-3-m-full-hd-pozlacane-wtyki-i3356725767.html

ps. Czy SuperSlim bardzo hałasuje? Konsola kupiona uzywana i mnie to niepokoi.

Obraz powinien być, o dźwięku zapomnij bo jakim cudem chcesz puścić dźwięk pod VGA...? nie da się!

Wg. zapewnień producenta Super Slim jest jeszcze bardziej cichy od Slima, mój Slim nie hałasuje wcale.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...