Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - 65 Lvl czy dam rade w v2?

TeNSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powinneś ogarnąć 3-5 grupek popróbuj zależy też czy szpony czy na początku

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Z max 10k hp bd miał ;). Myślę, że narazie nie masz po co kk tracić, żeby się tam pchać. Myślę, że jak zrobisz troszke więcej % na bufie, aure m5, chociaż z 2itemki 1.5-2k hp i możesz lajtowo iść, aktualnie dawał byś rade, ale to jest jak dla mnie nie opłacalne ;>.

Opublikowano

Czemu masz tak mało % buffa? Naprawdę łatwo osiągnąć więcej.Kup dzwon/wachlarz 6/8/12 int,najlepiej wybonować samemu skrzyniami ucznia.

Potem kolczyki na 22/42/54 lv (zależnie od tego,jaki masz lv na buffce)

Jeszcze możesz kupić niedrogą tarczę z 2/4/6/8 int,i już będziesz miał o wiele więcej % buffów.

Kup naszyjnik i bransoletę po 1500/2000 hp.

Kup lepszą broń.Nimfa,ani magnet nie nadają się do expa.Bardzo tanio dostaniesz riba/fmsa+9 sr+30.

Na ten moment weźmiesz kilka małych grupek,nie ma mowy o efektywnym expie.

Opublikowano

Dokładnie, również proponowałbym zaopatrzyć się w lepszego buffa. Poza tym fms'a 40+ śr z Kd'kami pod pvm i aura m5+. Powinieneś wtedy spokojnie z 4 grupki ogarnąć. A to ile będziesz expił, zależy od tego ile masz PD'ków. Nikt tutaj wróżką nie jest :)

Opublikowano

Dasz radę max kilka grupek , ponieważ nie masz berserka na m i nie masz broni do expa , ale z buffem powinieneś dać radę.

Opublikowano

Parę grupek na pewno, ale spota na pewno nie :)

Nimfa z kd do pvp i używasz jej jako broń do expa? <_< Z bronią do expa np. fms +9 sr +35 kd smierci potwora więcej byś brał grupek.

Aura słaba, chociaż +m6 by się przydało.

Ale z buffem +30 % powinieneś w miarę ładnie bić, ale spota nie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

4-6 grupek możesz dać radę, ja bym radził dobić wyższe skille na buffie i dopiero się brać za exp ( eq też na woju niezadobre).

Opublikowano

Jeśli Ci się nie śpieszy z expem no to podbij trochę aurę oraz dorzuć do eq 1,5k hp lub jak stać Cię to 2k hp . :)

Ja ze skilami m3 aura m4 wir m2 berek PD z IS / Lasu / Szkatki oraz z 100% expa z 65 do 74 dobiłem w 6godzin. :D

Opublikowano

Max 3 grupki i wez ze sobą zielone poty bo widze ze berserku nie robiles :D

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...