Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lucian

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze kontruje Zed'a (Podobno), a jest kontrowany przez Caitlyn (Podobno). Pozdrawiam.

Jeżeli sprawdziliście to napiszcie czy prawdziwe info bo pewny nie jestem, jak prawdziwe to Oznaczcie jako rozwiązany.

Take it easy my friend

Opublikowano

Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy po wygladzie stwierdzaja, ze champion bedzie OP =D Ja poprostu tego nie moge zrozumiec. Nie znaja wartosci skilli, a pisza ze bedzie OP. To, ze wychodzi nowa postac, nie znaczy ze bedzie OP, tak samo jak na rynku pojawi sie jakas nowa oferta artykulu, tez nie znaczy ze bedzie najlepszy.

Witamy w bronzie. Soraka AD OP.

@ Top

Lucjan = Murzyn. Na 100% go nie kupie. Ktoś mądry(inaczej) powiedział kiedyś że na rankedach będzie ciskał luckiem jak wyjdzie bo nikt nie będzie wiedział jak nim grać. To jest ADC ,czyli postać na pozycję która wymaga umiejętności. Zapewne ludzie w Goldzie będą w miare go ogarniali ,a ludzie w złocie grają na tyle dobrze ze sobie z nim poradzą =)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...