Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosmici

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciało mi sie tego oglądać, ale wierze w życie pozaziemskie. Niekoniecznie w jakieś tam znaki czy światełka na niebie przypominające "UFO", ale poza Ziemią coś musi na pewno być..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

To było tyle razy wałkowane :P Tak, istnieją. Ale nie UFO jak sobie wyobrażamy

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wszechświat jest naprawde wielki, ciężko nawet sobie to wyobrazić.. Gdzieś tam daleko w innej galaktyce musi być jakieś życie

Opublikowano

We wszechświecie jest kilka milionów lub miliardów galaktyk każda galaktyka ma po kilka milionów lub więcej gwiazd a prawie każda gwiazda ma układ słoneczny w którym znajduje się do kilu nastu planet i niechce mi się wierzyć że jedyną mądrą cywilizacją w wszechświecie są ludzie -_- a jeszcze większą głupotą jest twierdzenie że "obcy" chcą nas zniszczyć skoro są mądrzejsi to nie bedą nas krzywdzić nie każdy ma podejście takie jak my

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że istnieją. Jest wiele milionów planet nie odkrytych, a przede wszystkim, nie jest zbadane co na Nich się znajduje, to także byłoby nie możliwe, aby w całej galaktyce istnieli tylko ludzie, muszą być i inne poza ludzkie istoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...