Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody na darmowy montaż/wysyłkę na Morele.net oraz Techplanet.pl

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wielu użytkowników MPCForum zamawia zestawy przez nas składane. Niektórzy nie umią samemu złożyc komputera, więc montaż w koszyku jest wskazany. No ale przejdźmy do rzeczy:

1398553285-U364911.png

Sposób 1:   Gromadzimy co najmniej 3 podzespołów za co najmniej 1500zł i dajemy tą usługę:

www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/ 

następnie przechodzimy do koszyka, w polu "kod promocyjny"
c58eb1ab0228994e04076246494f6984173.245.
wklejamy:  W3FHN58JFW.
Od teraz montaż i wysyłkę mamy za 1zł :)
c58eb1ab0228994e04076246494f6984173.245.

Sposób 2:  W tym sposobie dostaniemy Pendrive i wysyłkę gratis, niestety bez składania PC. Robimy to co wyżej, z tą różnicą, że do koszyka dodajemy Pendrive

http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/ 

oraz w polu "kod promocyjny" wpisujemy LP4VT3IVI0. Cena Pendrive'a zmieni się na 1zł, a wysyłka na 0zł :) Uwaga! Tu trzeba mieć najprawdopodobniej 8 podzespołów w koszyku!

1398553333-U364911.png

Sposób 1:  Po przeniesieniu zestawu z przechowalni do koszyka, otwieramy stronę 

http://techplanet.pl/produkty/uslugi/montaz-zestawu-komputerowego-pc,8129.html 

,dodajemy usługę do koszyka, następnie w polu "Pole na kod rabatowy" wpisujemy mpcforum albo forumowicz albo cdaction

b9e1b03ad8d74766bcd016568b215bba141.101.

Po wykonaniu powyższych poleceń otrzymamy takie coś. 6ebd44e4b493d3e06c8c6ed5e9877d7f173.245.
  Czyli mamy wysyłkę za 0zł, a montaż za 1zł :) Przy tym kodzie dodatkowo zostaną wykonane pewne testy na sprawność komputera ;)

Jak znacie jakieś kody to dodawajcie w temacie.

Napisałem to po to, aby nie szperać gdzieś po necie, tylko mieć w jednym miejscu.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholera! Dzięki, właśnie w Środę mam zamawiać kompa z Moreli. Na początku zamierzałem zamówić na Techplanet ale na Morele.net wyszło mi taniej o prawie 80zł :)

A co do Techplanet. Tam działa jeszcze jeden kod (tak samo jak "MPC"): "forumowicz"

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

daj jeszcze kod do techplanet:

CDACTION

rabat 20 zł

Vanosh wymyślił to xD

Ale rabat w sensie, że -19zł za przesyłke? ;p Bo ja to tak widze ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Chciałem sobie zamówić na morele kilka przedmiotów bez składania, więc korzystam ze sposobu 2. Jednakże po dodaniu pendrive do koszyka i wpisaniu kodu nic się nie dzieje .. Odświeża się tylko strona z koszykiem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chciałem sobie zamówić na morele kilka przedmiotów bez składania, więc korzystam ze sposobu 2. Jednakże po dodaniu pendrive do koszyka i wpisaniu kodu nic się nie dzieje .. Odświeża się tylko strona z koszykiem.

Widocznie trzeba mieć więcej rzeczy. Przykładowo jak miałem 3 rzeczy nic sie nie zmieniło, 5 rzeczy to samo, a jak mam 8 to cena spadła.

Opublikowano

Elegancko, kody się przydadzą bo często coś zamawiam na tych stronach. Dzięki.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam to żeby użyć kodu to trzeba zrobić zakup za min 1,5k zl

W pierwszym sposobie to opisałem a na drugim musze to sprawdzić

Dodajcie kod ''Gainward''

daje on 20% na najdrozsza rzecz albo na calosc + free przesylka i montaz + chyba pendrive czy mysz nienajgorsze

Dowód? Bo jak ja wpisuje to "Sprawdź czy kupon został poprawnie wprowadzony" :)

Opublikowano

Do pierwszego linku do moreli się przecinek wepchnął w link, jakbyście mogli to poprawić.

A darmowa wysyłka w morele jest tylko, jak weźmiesz montaż? Bo jak daję bez montażu i wpisuję kod, to nic mi nie odejmuje z kwoty (koszyk za 3,8k)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Z tego co wiem to na Morele kody działają od zestawu za minimum 1,5k, natomiast w Techplanet nie liczy się kwota zestawu a ilość podzespołów (musi ich być minimum 5).

Bozydar, jakbyś mógł zmienić kod rabatowy do techplanet - zaszła pomyłka i okazało się, że jest to kod "mpcforum" od nazwy naszego forum :) Daje on oczywiście darmową wysyłkę, montaż i podstawowe testy gratis :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działają mi te kody na morele... mam zestaw za 2040zł

Daj link do zestawu. Przed chwilą sprawdzałem i wszystko było dobrze.

Opublikowano

Sam już nie wiem albo mi ten kod nie działa lub ja cos źle robie . Do morele.net

Daj link do zestawu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sam już nie wiem albo mi ten kod nie działa lub ja cos źle robie . Do morele.net

Musisz wkleić bez spacji przed kodem i bez kropki (ja na początku tak chciałem).

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...