Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Automatyczne sprzedawanie bryłek złota.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, daj się zrobić coś takiego ? Z góry wam już mówię, że próbowałem tasker'a ale nie działa mi na windows 7. Jest jeszcze taki program jak easy macro recorder, ale on nie nagrywa jak włączam shift by rozdzielić bryłki.

Może się da przez console w multihacku od kamera ? Tam jest coś takiego jak python code. Czy jak ? Doradzi ktoś ;/. Bo na przykład na noc sobie jak zostawię to mi się po 2h skończy kasa, a nie chce mi się przez całą noc wstawać ;p .

ae8pc4.jpg

Opublikowano

prosze bedziesz mial buga kasy 0yang..

masz wybur wstawac co 2h albo dac ze luz i niech bot chodzi

cos za cos

yangi za bota xD

Opublikowano

Możesz spróbować Taskerem ale w tedy będziesz musiał mieć cały czas włączonego metin'a na zmaksymalizowanym oknie.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@Up

Gdy włączam taskera to mi wyskakuje błąd " Record windows failed ". Nie wiem co zrobić ...

Nie ma tu kogoś kto się bawił w auto it ? Takie coś zajęłoby tej osobie jakąś godzinkę z tego co słyszałem.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Pobierz innego taskera, bo masz taki błąd, dlatego że tasker zły na twój system.

Btw. taskerem lajtem możesz to ustawić, rozdziel bryłki na 2 stronie eq np. i zapisz sprzedawanie.

Opublikowano

@Up

Rozumiem, chodzi ci o takie coś, że rozdzielę sobie np 30 bryłek i włączę nagrywanie i teraz sellam 1 bryłkę czekam 30 minut i sellam drugą i tak dalej. Zajęłoby mi to cały dzień żeby to nagrać xD. Da się w inny sposób ?

ae8pc4.jpg

Opublikowano

@Up

Rozumiem, chodzi ci o takie coś, że rozdzielę sobie np 30 bryłek i włączę nagrywanie i teraz sellam 1 bryłkę czekam 30 minut i sellam drugą i tak dalej. Zajęłoby mi to cały dzień żeby to nagrać xD. Da się w inny sposób ?

Ktos by mysial od poczatku napisac bota inteligentnego, by po skonczeniu sie kasy w eq sam rodziela brylki i sam sprzedaje jedna sztuke.

http://www.mpcforum....er-auto-kliker/

:) Licze na like :D

On zapamietuje kazde klikniecie kazdego klawisza + myszka wiec mozesz zrobic raz klikasz shift + LPM rozdziela ci 1 klika ok klkika na brylke i sprzedaje pokombinuj, bo w tym botku sie tak da zrobic

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Musisz wczytac poprzedni zapis i dopiero wtedy, a jak nie to zrob nowe " Konto " i wtedy zapisuj, zmien sobie klawisz zapisu zatrzymania i stopu w opcjach

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Up

Pewnie że chcę :D. Jak byś mógł to zrób tak żeby można było sobie wybrać co ile minut ma sellać. Bd wdzięczny :).

ae8pc4.jpg

Opublikowano

@Up

Pewnie że chcę :D. Jak byś mógł to zrób tak żeby można było sobie wybrać co ile minut ma sellać. Bd wdzięczny :).

Mogę zrobić dwa tryby, albo co jakiś czas, albo przy określonej liczbie yang :)

Opublikowano

@Up

O najlepiej będzie przy określonej liczbie yang ;p. Jak będzie poniżej 50k yang to żeby sellało bryłkę ;).

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...