Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Makrogamer - Auto Kliker

RobeM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpełni programowalny klikerek do wielu gier i programów

Możliwości :

- zapisywanie sekwencji ruchów myszki z określeniem akcji

- zapisywanie sekwencji wciskania klawiszy

- odczyt zmian koloru w danym punkcie ekranu ( uniwersalny autopoter itp )

- start/stop programu ( nagrywanie sekwencji/zatrzymanie nagrywania, start programu ) i skryptu za pomocą definiowanych dowolnych klawiszy

- możliwość zdefiniowania kilkunastu akcji i przypisania każdej hotkeya i nazwy

- nagrywanie wciskania klawiszy, ruchów myszki

- bardzo łatwa edycja zapisanych sekwencji

Tutorial jak używac

Tutorial dla opcji Pixel Event

robi to samo co wiele skryptów pisanych w AutoIt, w sumie program też napisany całkowicie w AutoIt

WAŻNE

Jeśli po zaprogramowaniu nie działa w oknie gry albo wywala gre można spróbować uruchomić program jako inny użytkownik albo administrator, jeszcze lepiej jeśli programowi da się uprawnienia administratora na stałe, jeśli nic z tych rzeczy nie pomaga i nadal brak obsługi w oknie gry znaczy że gra posiada zabezpieczenia; hackshield , gameguard itp. Jak je ściągnąć zapytaj w odpowiednim dziale związanym z twoją grą.

View / Settings... ustawienia klawiszy i profili

54681670.th.png

Create New - tworzenie skryptu , otwieramy i nazywamy skrypt dowolną nazwą

Start Recording - jeśli mamy zdefiniowany klawisz na uruchomienie wciskamy i nagrywamy albo wciskamy normalnie przycisk , odtego momentu będą zapisywane te opcje jakie ustawimy przed startem zapisu

opcje tylko dla myszki

Record delays - czasy odstępów, naciskania klawiszy

Mouse moves - ruchy wykonywane myszką pomiędzy jakąs akcją czyl wciśnięcem dowolnego przycisku na myszce

Mouse click - czy ma zapisać kliknięcia myszki

Clik positions - czy ma zapisać pozycje myszki jak klikną

INSERT dodawanie akcji ręcznie , albo nagranie wciśnięcia klawisza , OK dodaje do listy , Close kończy dodawanie

Delay - odstępy czasowe

Key Event - klawisze naciskane, zauważcie ze na

- Normal - zapisuje czas przyciśnięcia klawisza w sekwencji : wciśnięcie -> trzymanie -> puszczenie

- Hold down - tylko wciśnięcie i trzymanie klawisza

- Relase - łączy się z Holdem, zwolnienie klawisza

BINDED TO: - przypisanie klawisza do uruchomienia skryptu , nie mylić z uruchomieniem programu

ostatnie opcje to powtarzanie wykonywania skryptu

- tylko raz

- określoną ilośc razy

- w nieskończonośc do zatrzymania skryptu

Jak widać możliwości dużo, na koniec zostawie do opisania Pixel Event w Insert

Po zapisaniu skryptu można zacząć używanie, nie jesteśmy ograniczeni do jednego zapisu , można stworzyć klika skryptów pod różnymi nazwami z przypisanym klawiszem uruchomienia skryptu, ale w danym momencie można użyć tylko jednego.

RUN w programie nie uruchamia skryptu tylko uaktywnia sam program i możliwośc uruchomienia skryptu

MacroGamer.rar

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zauważyłem ostatnio że niektóre gry używające hackshieldu albo gameguarda blokują użycie programu , jeśli nie działa albo wywala gre można sprubować uruchomić program jako inny użytkownik albo administrator, jeszcze lepiej jeśli programowi da się uprawnienia administratora na stałe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Witam, wygląda na dobry program tylko troche skomplikowany. Przydał by sie jakiś poradnik np na bazie jakies przykładowej gry mmo. pozdrawiam

Opublikowano

tutorial filmowy to mało ? kliknij w film, otworzy youtuba i tam masz jeszcze więcej przykładów jak użyć programu . od siebie już i tak dużo napisałem co do obsługi , reszta to tylo inwencja twórcza i pomysłowść, no chyba że już komuś brak całkowicie wyobraźni ale to już nie maja wina

p.s. zaraz zaczną się sypać pomysły czy by kotś nie wpadł do domu i ustawił na kompie :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Najlepsze było to do wnerwiania osób na GG! ;D Ustawiało się, aby zmieniało ciągle status i jak ktoś miał dźwięk włączony to szału dostawał ^^

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

ale tasker nie jest za darmo ;) jeżeli policja wykryje u ciebie iż posiadasz pełną wersję programu nie legalnie , możesz zapłacisz grzywnę

@Topic

Dobry program , łatwy w obsłudze wideo zbędne ale dla no ale dla dzieci się przyda xD

Opublikowano

od kiedy policja wykrywa nielegalne oprogramowanie ??? tego typu sprawy moze zgłosić tylko właściciel oprogramowania zawiadamiając iz posiadasz je nielegalnie, policja nie może zgłosić właścicielowi faktu posiadania nielegalnego oprogramowania na kompie ;)

możesz mieć dowolna ilość oprogramowania i nic nie moga zrobić zwłaszcza nakazać płacić za cokolwiek bo nie ma podstawy prawnej do tego czy nakazu sądu ze sprawy toczącej się przeciwko tobie, zresztą policja nie ma prawa pobierać od ciebie jakichkolwiek opłat czy kar , żadnych . wyjątkiem są tylko mandaty

Na przykład u mnie byli, skonfiskowali laptopa ( mają prawo zatrzymać na tydzień bez nakazu i polecam dać bez sprzeciwów ), dałem go z uśmiechem mimo posiadania masy programów czy cracków na nim , ale system był legalny , po 4 dniach oddano mi cały i nienaruszony sprzęt przepraszając zarazem , bo nie ma prowadzonej sprawy przeciwko mnie i nie uzyskano nakazu zajęcia mienia bez podstaw prawnych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

od kiedy policja wykrywa nielegalne oprogramowanie ??? tego typu sprawy moze zgłosić tylko właściciel oprogramowania zawiadamiając iz posiadasz je nielegalnie, policja nie może zgłosić właścicielowi faktu posiadania nielegalnego oprogramowania na kompie ;)

możesz mieć dowolna ilość oprogramowania i nic nie moga zrobić zwłaszcza nakazać płacić za cokolwiek bo nie ma podstawy prawnej do tego czy nakazu sądu ze sprawy toczącej się przeciwko tobie, zresztą policja nie ma prawa pobierać od ciebie jakichkolwiek opłat czy kar , żadnych . wyjątkiem są tylko mandaty

Na przykład u mnie byli, skonfiskowali laptopa ( mają prawo zatrzymać na tydzień bez nakazu i polecam dać bez sprzeciwów ), dałem go z uśmiechem mimo posiadania masy programów czy cracków na nim , ale system był legalny , po 4 dniach oddano mi cały i nienaruszony sprzęt przepraszając zarazem , bo nie ma prowadzonej sprawy przeciwko mnie i nie uzyskano nakazu zajęcia mienia bez podstaw prawnych

Tak, ale na tym forum publikowanie warezu jest nielegalne. Wyobraź sobie, ze piszesz program, tracisz na to czas, pieniądze... a ktoś później bezprawnie go kopiuje, to po prostu nie Fair, abstrachując od innych luk w prawie.

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

Opublikowano

Dokładnie, a żeby tego było mało, możesz mieć cały dysk warezu, a ich nie będzie mogło interesować więcej niż to, co zgłosił producent.

Co do MakroGamer, to nic innego jak WYSIWYG AutoIT'a xD Tylko bez opcji zapisu do pliku. Gdy uruchomi się jako administrator, ograniczy dostęp GameGuarda i podobnych mamy szanse że bocik będzie działał. Sam raz (niestety tylko raz) udało mi się włączyć go na Rappelzie. Tam sprawa prosta, nad każdym mobem jest taki sam pasek życia w który wystarczy kliknąć by zaznaczyć moba xD Całkiem przyzwoity ExpBot mi wyszedł. Wyłączyłem go, będąc pewien, że nie będzie problemów z uruchamianiem kolejny raz ;/

Opublikowano

można spróboać obejśc zmieniając pakera programu, nie kompresuj UPX tylko po eksperymentuj z innymi

MakroGamer też mozna sobie poedytowac i dopasawać, ma swój topic i cały kod źródłowy na forum AutoIt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wpełni programowalny klikerek do wielu gier i programów

Możliwości :

- zapisywanie sekwencji ruchów myszki z określeniem akcji

- zapisywanie sekwencji wciskania klawiszy

- odczyt zmian koloru w danym punkcie ekranu ( uniwersalny autopoter itp )

- start/stop programu ( nagrywanie sekwencji/zatrzymanie nagrywania, start programu ) i skryptu za pomocą definiowanych dowolnych klawiszy

- możliwość zdefiniowania kilkunastu akcji i przypisania każdej hotkeya i nazwy

- nagrywanie wciskania klawiszy, ruchów myszki

- bardzo łatwa edycja zapisanych sekwencji

Tutorial jak używac

Tutorial dla opcji Pixel Event

siema! czy wiedzilbys moze jak zrobic program typu trurer?? jak tak to daj znac na maila [email protected]

robi to samo co wiele skryptów pisanych w AutoIt, w sumie program też napisany całkowicie w AutoIt

WAŻNE

Jeśli po zaprogramowaniu nie działa w oknie gry albo wywala gre można spróbować uruchomić program jako inny użytkownik albo administrator, jeszcze lepiej jeśli programowi da się uprawnienia administratora na stałe, jeśli nic z tych rzeczy nie pomaga i nadal brak obsługi w oknie gry znaczy że gra posiada zabezpieczenia; hackshield , gameguard itp. Jak je ściągnąć zapytaj w odpowiednim dziale związanym z twoją grą.

View / Settings... ustawienia klawiszy i profili

54681670.th.png

Create New - tworzenie skryptu , otwieramy i nazywamy skrypt dowolną nazwą

Start Recording - jeśli mamy zdefiniowany klawisz na uruchomienie wciskamy i nagrywamy albo wciskamy normalnie przycisk , odtego momentu będą zapisywane te opcje jakie ustawimy przed startem zapisu

opcje tylko dla myszki

Record delays - czasy odstępów, naciskania klawiszy

Mouse moves - ruchy wykonywane myszką pomiędzy jakąs akcją czyl wciśnięcem dowolnego przycisku na myszce

Mouse click - czy ma zapisać kliknięcia myszki

Clik positions - czy ma zapisać pozycje myszki jak klikną

INSERT dodawanie akcji ręcznie , albo nagranie wciśnięcia klawisza , OK dodaje do listy , Close kończy dodawanie

Delay - odstępy czasowe

Key Event - klawisze naciskane, zauważcie ze na

- Normal - zapisuje czas przyciśnięcia klawisza w sekwencji : wciśnięcie -> trzymanie -> puszczenie

- Hold down - tylko wciśnięcie i trzymanie klawisza

- Relase - łączy się z Holdem, zwolnienie klawisza

BINDED TO: - przypisanie klawisza do uruchomienia skryptu , nie mylić z uruchomieniem programu

ostatnie opcje to powtarzanie wykonywania skryptu

- tylko raz

- określoną ilośc razy

- w nieskończonośc do zatrzymania skryptu

Jak widać możliwości dużo, na koniec zostawie do opisania Pixel Event w Insert

Po zapisaniu skryptu można zacząć używanie, nie jesteśmy ograniczeni do jednego zapisu , można stworzyć klika skryptów pod różnymi nazwami z przypisanym klawiszem uruchomienia skryptu, ale w danym momencie można użyć tylko jednego.

RUN w programie nie uruchamia skryptu tylko uaktywnia sam program i możliwośc uruchomienia skryptu

Opublikowano

jak cytujesz to nie w całości skoro post już jest nie musisz go powtarzać i zaśmiecać temat :/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no mi dziala pieknie... szkoda tylko że nie w iris online ;] ta gra ma gg takiego jakiego uzywa/wal webzen na globcu ah własnie przydał by się dział o iris online ;]

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie mam:

A jak wezmę opcję by powtarzał w kółko to klikanie to jak potem mam to zatrzymać? Bo ctrl alt del mi nie odpowiada jako metoda...

Testuję ten programik w gierce którą admini strzegą jak ... :D

r8a4g8.jpg

Opublikowano

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...