Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] jD news

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I have to say, it's been a while since I've posted around here or even seen half of you!

Whilst it has been a quiet month, I thought it would be good to give a small update on what we are doing. We've come up with a few different ideas on how to tackle the situation (one of which involves writing an ENTIRE SWF decompiler in C# :3). For now, I plan to implement a simple one, however we do plan to develop a more solid solution for our issue. Mr.Smith and I are currently working through it all and hope to have some sort of a demo or even a screenshot for you guys soon, but no holding your breaths. Once PBDO-Bot is back online, we have considered in the past rewriting most of the bot. If the other members of the team aren't up for that challenge then I certainly am, so look forward to good things coming from the bot in the future!

That's enough from me wink.gif

To z oficjalnej strony forum PBDO BOTA.

Przetłumaczy ktoś to dobrze na polski ? dam lajki

Opublikowano

W skrócie ? PBDO zmartwychwstanie.

No też coś tak przetłumaczyłem. Co oni mają jakieś screeny porobić że on online czy co? Super będzie jak wróci :) wrotka się porobi

Opublikowano

Przez 1 miesiąc bylem cicho i sądziłem ze będzie dobrze jak dam małego update'a na tym co robimy przyszliśmi z paroma innymi pomysłami jak zaatakować sytuacje (jeden z innych może grup nie wiem xD napisał w SWF decompiler w C# :3 na teraz planuje cos łatwego jak zawsze planujemy żeby z develepowac więcej ?SOLID SOLUTION FOR OUR ISSUE? Mr.smith i ja jesteśmy nad praca z pełną nadzieja żeby mieć jakieś demo albo jakieś ss'y dla was chłopaki, ale nie wstrzymywać oddechu jeden PBDO-Bot jest znów online, my mamy ?CONSIDERED IN THE PAST? przepisania większość botów. jeśli jeden z innych osób z teamu nie jest za tym wyzwaniem to ja jestem za, a wiec patrzcie do przodu żeby dobre rzeczy przyszły dla przyszłosci bota

To moje tłumaczenie tak to przynajmniej rozumiem.

jp8p35.png
Opublikowano

@UP Przetłumaczyłeś.

Ludzie, w skrócie, spróbuje przywrócić PBDO Bota lub coś w tym guście.

Opublikowano

hmm..

... jeden PBDO-Bot jest znów online ... ?

A koniec zdania chyba jest taki że jeśli team się nie postara to on sam zacznie to robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...