Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]UiScript oraz Ruut z Astium.pl

VipTae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba wypierdalaj na swoje nexanity aka aincard ktore padnie po tygodniu

A Ty na swoje neviny i pcgfora które po dniach były do usunięcia, przypierdalasz się do ludzi, a sam jesteś hipokrytą i zjebem.

Nikogo tu nie bronie, ale spójrz co Ty sam robisz bo naprawdę Twoje zachowanie jest poniżej krytyki (nawet nie konstruktywnej (żeby tamta laska się nie przyjebała)).

5mt4.png

Opublikowano

Tak Aincrad, wy tylko kopiujecie wszystko z mpc i epvp, nawet interface macie zaje****, więc przymknij twarz i wypad na tego całego serwa twojego bo padnie tak jak nexanity.

@topic

Stary pozwól, że przyjadę do Ciebie i uścisnę Ci dłoń, mój Ty "miszczu" hakierowania okienkowego.

Opublikowano

A Ty na swoje neviny i pcgfora które po dniach były do usunięcia, przypierdalasz się do ludzi, a sam jesteś hipokrytą i zjebem.

Nikogo tu nie bronie, ale spójrz co Ty sam robisz bo naprawdę Twoje zachowanie jest poniżej krytyki (nawet nie konstruktywnej (żeby tamta laska się nie przyjebała)).

aha, aha.

@up

+1 :)

@down

pewnie, wiesz uczyli mnie by z debilami nie dyskutowac tak wiec...

Opublikowano

Tak Aincrad, wy tylko kopiujecie wszystko z mpc i epvp, nawet interface macie zaje****, więc przymknij twarz i wypad na tego całego serwa twojego bo padnie tak jak nexanity.

@topic

Stary pozwól, że przyjadę do Ciebie i uścisnę Ci dłoń, mój Ty "miszczu" hakierowania okienkowego.

Jak ty takie coś nazywasz "hakierowanienm "to propsy dla ciebie i kłaniam się nisko

Opublikowano

Jak ty takie coś nazywasz "hakierowanienm "to propsy dla ciebie i kłaniam się nisko

Jak masz ograniczony "musk" to nie rozumiesz, ale to w tych czasach tak jest, że dzieci nie potrafią myśleć...

Opublikowano

Widzę, że jak zwykle w każdym temacie ludzie mówią o Nexanity.... widać, że serwer zna każdy użytkownik forum, nawet ten co nie gra w Metina.

Ciągle ludzie piszą, że kopiowane, gotowce itp...

Proste pytanie, co jest skopiowane? Ludzie pokazują jakieś z dupy rzeczy które znaleźli na necie a niestety NIKT nie trafił nawet w najmniejszy materiał który był użyty.

Piszecie, że na Aincradzie są gotowce? Jakie gotowce? Może mi ktoś jakiegoś podesłać?

W cliencie rzeczy z PL zostało niecałe 200mb więc nawet z PL nic nie mamy. -.-

@ Topic: Dzięki VipTae za odpowiedniki bo ludziom się przydadzą gdy będą chcieli sobie przejrzeć pliczki. (te zmiany nazw to chyba "pro blokada hacków" <lol2>)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Tenme który dla prawie wszystkich tutaj jest "bukiem"

(tenma ma bloka to pisze z jej konta fuck da police)

>Implying i give a shit

Serio, nigdy nie staralem się i nie interesuje mnie to. Z resztą..nie wiem o co kaman

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ale noobki Zal, jak Akiro. Napisał... Jeśli to mozliwe Proszę modka o Delete Topic :) To jest nieszanowanie pracy Tenmy i Szykty.

Bonzo cie dojebie, żalu. :|

@Top

Jak ktoś nie potrafił tego w cliencie dodać to tym bardziej po stronie serwera tego nie zrobi.

Moglibyście uszanować pracę innych.

53471893775521046103.png

Opublikowano

Jak ktoś by szanował moją pracę to ja bym szanował czyjąś

Możecie mnie wszyscy shejtować za to co napiszę ale tutaj chłopak ma w 100% rację ponieważ gdy coś zrobi ktoś kto u was ma fejm to jego pracy nie wolno ruszać ani nawet zrobić podobnej bo zagryziecie.

Gdy jakiś "random" (po waszemu) zrobi coś fajnego to automatycznie ląduje to na mpc z dopiskiem "hahah Ty frajerze jebany no skillu itp".

Proszę też abyście nie pisali postów w stylu "uszanujcie pracę innych" gdyż np w temacie plików Avintia jakoś czegoś takiego nie pisali tylko zacieszali obarzana.

Opublikowano

Możecie mnie wszyscy shejtować za to co napiszę ale tutaj chłopak ma w 100% rację ponieważ gdy coś zrobi ktoś kto u was ma fejm to jego pracy nie wolno ruszać ani nawet zrobić podobnej bo zagryziecie.

Gdy jakiś "random" (po waszemu) zrobi coś fajnego to automatycznie ląduje to na mpc z dopiskiem "hahah Ty frajerze jebany no skillu itp".

Proszę też abyście nie pisali postów w stylu "uszanujcie pracę innych" gdyż np w temacie plików Avintia jakoś czegoś takiego nie pisali tylko zacieszali obarzana.

Ale my nie mamy problemu z wami wcale, lol przecieeż to co tutaj jest opublikowane jest nic nie warte, swoją drogą wam (ani nikomu z reszta) niczego nie ukradliśmy, jeżeli mamy coś na serwerze co nie jest zrobione przez nas to bylo to wylącznie publikowane przez autora)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ale my nie mamy problemu z wami wcale, lol przecieeż to co tutaj jest opublikowane jest nic nie warte, swoją drogą wam (ani nikomu z reszta) niczego nie ukradliśmy, jeżeli mamy coś na serwerze co nie jest zrobione przez nas to bylo to wylącznie publikowane przez autora)

Nie mówię tutaj w Twoim kierunku tylko do wszystkich użytkowników.

Nie zrozumiałeś do końca mojego posta.

Opublikowano

Nie mówię tutaj w Twoim kierunku tylko do wszystkich użytkowników.

Nie zrozumiałeś do końca mojego posta.

Ja się dziwię czemu jeszcze stąd nie wypierdoliłeś.

Ktoś

tu chciał zabłysnąć, że umie wypakować clienta, tylko jedno pytanie -

po co? Dodacie sobie okna z informacją o biologu, dodacie sobie panel

pod tabulatorem (chyba, nie wiem) i co wam to da? No tak w sumie to

nic, bo i tak to co jest w tym serwerze fajne i ciekawe wykonane jest po

stronie serwera, a samo client-side praktycznie na nic się zdaje przy

np. petach lub tych wszystkich bugfixach.

Lel a swoją drogą problemem jest zakodowanie okna biologa czy takich statystyk?

@topic

LOL, niby proste a jednak. Szkoda jednak ich pracy, że jakieś randomy będą miały ich kod.

Opublikowano

Ja się dziwię czemu jeszcze stąd nie wypierdoliłeś.

Lel a swoją drogą problemem jest zakodowanie okna biologa czy takich statystyk?

@topic

LOL, niby proste a jednak. Szkoda jednak ich pracy, że jakieś randomy będą miały ich kod.

dla ciebie przecież wszystko jest proste, co nie wstawimy w media/mpc to twój post 'i tak to proste'. możesz skończyć to marne hejtowanie (jeżeli tak to można nazwać) i zrobić coś pożytecznego? jesteś moim kolegom choć czasami mnie tak irytujesz swoimi postami na facebooku lub na mpc, że aż musiałem to napisać

Opublikowano

dla ciebie przecież wszystko jest proste, co nie wstawimy w media/mpc to twój post 'i tak to proste'. możesz skończyć to marne hejtowanie (jeżeli tak to można nazwać) i zrobić coś pożytecznego? jesteś moim kolegom choć czasami mnie tak irytujesz swoimi postami na facebooku lub na mpc, że aż musiałem to napisać

Nie mówię że wszystko jest proste ziom, nawet źle się tutaj wyraziłem (ww post). Chodzi mi, że ogarnięcie tego do questa nie jest trudne. Osobiście takiego okna statystyk bym nie zrobił. Nie mówię, że to i tak proste, bo np propsuję Twój status postaci. Tylko widzę jak pewien człowiek Twojego teamu pisze 'to w sumie i tak proste' to mnie też to wkurwia.

Opublikowano

Nie mówię że wszystko jest proste ziom, nawet źle się tutaj wyraziłem (ww post). Chodzi mi, że ogarnięcie tego do questa nie jest trudne. Osobiście takiego okna statystyk bym nie zrobił. Nie mówię, że to i tak proste, bo np propsuję Twój status postaci. Tylko widzę jak pewien człowiek Twojego teamu pisze 'to w sumie i tak proste' to mnie też to wkurwia.

Nie mieszajmy tu naszych teamów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...