Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Zmieniacz Bonusów Draconis

Pavecio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciężko dać na normalny hosting ten hack 2mb i skan do tego?

Tak

Ja mam moda zaraz sprawdzę i napisze

Ja właśnie robiłem na modzie i śmiga. Po północy pobiorę clienta i zobaczę co jest nie tak.

Dajcie inny link, bo pisze ze musze 2h czekać na pobieranie...

Wejdź przez proxy

Opublikowano

na modzie działa , wystarczy zmienić końcówkę m2PythonLoader.dll na m2PythonLoader.mix później znaleść ZmieniaczDraconis i dać run . Następnie wpisać kratke na której jest item wybrać bon i dać start przykładowo jeśli jest na 1 miejscu w 3 rzędzie będzie to nr 10

Opublikowano

Tak

Ja właśnie robiłem na modzie i śmiga. Po północy pobiorę clienta i zobaczę co jest nie tak.

Wejdź przez proxy

Nie używam czegoś takiego, bo mam zablokowane przez dostawce internetu.

Opublikowano

Okej, zmieniacz póki co działa tylko na modzie, po północy zrobię pod clienta.

Nie używam czegoś takiego, bo mam zablokowane przez dostawce internetu.

Zdeczka głupoty gadasz ;-)

Opublikowano

Siema ! Sluchajcie, wszystko mi smiga, zmianki itp tylko nei wyciaga z tej smiesznej skrzynki. Ktos wie jak to naprawic? To glupie wyciaganie zmianek ze skrzyneczki -_-

Opublikowano

Siema ! Sluchajcie, wszystko mi smiga, zmianki itp tylko nei wyciaga z tej smiesznej skrzynki. Ktos wie jak to naprawic? To glupie wyciaganie zmianek ze skrzyneczki -_-

Na modzie zmieniasz?

Opublikowano

SCIAGLEM TO WKLEJAM DO MODA I NIE WLACZA SIE PYTHONLOADER JAK WLACZAM GO NACISKAM F9 BO PISZE ZEBY TAK ZROBIC TO PO CHWILI SIE SAMO WYLACZA DLACZEGO TAK JEST? DOBRA SCIAGLEM INNEGO PYTHONLOADERA I DZIALA ALE NIE ZMIENIA BONOW DRUGA RZECZ JAK MA ZMIENIAC BONY SKORO NA KAMERMODZIE NIE WIDAC TEJ SKRZYNKI ANI ZMIANEK? JAK ON ZROBIL ZE NA NAGRANIU WIDAC MU SKRZYNKE?

Opublikowano

SCIAGLEM TO WKLEJAM DO MODA I NIE WLACZA SIE PYTHONLOADER JAK WLACZAM GO NACISKAM F9 BO PISZE ZEBY TAK ZROBIC TO PO CHWILI SIE SAMO WYLACZA DLACZEGO TAK JEST? DOBRA SCIAGLEM INNEGO PYTHONLOADERA I DZIALA ALE NIE ZMIENIA BONOW DRUGA RZECZ JAK MA ZMIENIAC BONY SKORO NA KAMERMODZIE NIE WIDAC TEJ SKRZYNKI ANI ZMIANEK? JAK ON ZROBIL ZE NA NAGRANIU WIDAC MU SKRZYNKE?

sorki za spam ale jednak dziala BO WKLEILEM DO KLIENTA SAM KUPUJE ZMIANKI I WSZYSTKO ZAJEEBISCIE DZIEKI MISTRZU POWTARZAM NA KLIENCIE TYLKO DZIALA I ZROBCIE TAK JAK NA NAGRANIU BYLO CZYLI 6 MIEJSCE W EQ

Opublikowano

Okej, zmieniacz póki co działa tylko na modzie, po północy zrobię pod clienta.

Zdeczka głupoty gadasz ;-)

Nie, po prostu moj dostawca zobaczy, ze internet nie jest w takiej cenie jakiej powinien być to od razu automatycznie zmienia mi na taką jaką mam ;/ więc z proxy nici ;/

EDIT,

Działa;) już ściągam ;d, automatycznie kupuje ?. nie ma z tym żadnego problemu?. A i np jak ustawie 45 to bd szukał tylko sr 45 czy 45+?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...