Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Znajomi, markowe ciuchu itp ? <--- Wbijać do tematu.

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nosisz markowe ciuchy?

• Tak
      64
    • Nie, nosz? zwyk?e :)
      30
  2. 2. Czy ola?by? swojego kumpla, jak Ty by? by? ubierany za 500 z? a on za 50?

• Tak
      9
    • Nie.
      85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież nie będę gadał z ubraniami kolegi.. Kupuję ciuchy takie, żebym dobrze wyglądał i nie wydał na to więcej jak 100 zł bo się nie opłaca.

Znam przypadki, że te markowe ciuchy kilku osób trzymały krócej niż moje, zwykłe.

graphic.png

Opublikowano

Większość markowych ledwo używanych rzeczy można w szmatach kupić więc co to za problem.

Kupić vansy za 20zł sprzedać za 170zł :) interesy :D

logo1.png
Opublikowano

Każdy ubiera się jak chce ale to nie powód, żeby szufladkować ludzi...

Ta, ale po chuj nosić jakieś gówna, które nie dosyć, że paskudnie wyglądają, to są 3x droższe od normalnych ubrań z taką samą jakością?

A SSG czy PROSTO noszą tylko gimby #potwierdzoneinfo

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Moda tylko psuje umysły młodym ludziom, ale nie mój cyrk nie moje małpy.

Niech rodzice męczą się z swoimi dzieciakami, ja uważam że od mody to sito w głowach się porobiło.

Opublikowano

Ci co zaznaczyli:

Czy olałbyś swojego kumpla, jak Ty byś był ubierany za 500 zł a on za 50?

że olaliby kumpla, to pozdrawiam ich środkowym palcem :) Szkoda mi was.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ci co zaznaczyli:

Czy olałbyś swojego kumpla, jak Ty byś był ubierany za 500 zł a on za 50?

że olaliby kumpla, to pozdrawiam ich środkowym palcem :) Szkoda mi was.

ja przypadkowo zaznaczyłem tak, ale to z błędu.

Jebane esesgje, prosto, erpeka, i co tam jeszcze wy macie, hagje, jotpe, hawudepe itp

Opublikowano

ciuchy sie liczo, olalem kumpla bo nosil koszulke za 20zl - biedak je***, teraz mi to wyszlo na dobre bo mam nowego kumpla

Opublikowano

No, bo to nie ważne czy twoim domem są szare bloki

No, bo to nie ważne czy chodzisz w starych butach po kimś

Ważne byś w zgodzie był ze swą brygadą

Byś żył pełnią życia i czerpał z niego radość

Jebie mnie to jak kto się ubiera, może nawet nago nakurwiać po mieście. Sam rzadko zakładam markowe ciuchy, płacisz za metkę, nie za jakość. Kumpla bym na pewno w takiej sytuacji nie olał.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

beka życia, markowe ciuchy to ssg prosto hahahahahaahahaahaahahahaa

markowe ciuchu to louis vuitton, tommy, ralph lauren, klein, burberry a nie jakieś wieśniarskie ssg, prosto.

ludzie dzielą się na banany i normalni w tych kategoriach. banan to osoba która ma drogie rzeczy i myśli, że jest lepsza od innych, a normalni wręcz przeciwnie.

moim zdaniem to tylko takie wychowanie i wina rodziców.

To może szmaty z lumpeksu to te same ubrania, które są w urbancity czy prosto? śmieszny jesteś człowieczku. Nawet w centrum handlowych są markowe ubrania ale Ty nie odróżniasz MARKOWYCH ubrań od KOLEKCJI np kolekcja Lui Vitone (nie wiem jak to się pisze i nie chce mi się wbijać na google).

Ale skoro dla Ciebie to jest to samo to spierdalaj na bazar i ubierz się w szmaty chętnie Cie obejrzę - ale nie sorry.. Ty jesteś weteranem metin2 i Ty nie wychodzisz z domu.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

To nie kolekcja, tylko markowe ubrania, ssg czy prosto, czy wasze rpk to jest wieśniarskie gówno i tyle.

Lumpeks to też czasem markowe ciuchy, tylko używane i najczęściej z wadą.

btw. jestem weteranem, wychodzę z domu i ubieram się w markowych ciuchach po 300 - 500 zł, więc nie wiem co ma do tego metin2.

Opublikowano

ciuchy sie liczo, olalem kumpla bo nosil koszulke za 20zl - biedak je***, teraz mi to wyszlo na dobre bo mam nowego kumpla

Wypier**laj je*any gimbusie stąd. Idź poszpanuj po mieście swoim jebanym ssg za 150 zł, może Ci ulży i poczujesz się lepszy.

@EDIT

Ja jeszcze nigdy się nie spotkałem z tym, że idę z kolegami(oni tam jakieś kurwa grube lolo, elade i wgl) a ja normalne i nie olewali mnie, to są kumple <3 ale znam moich kolegów, co byli olewani przez takowych idiotów(skate... ;x )

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie każdy posiada zbyt dużo pieniędzy, także..
Nie ta osoba wybierała sobie rodzine, więc zbędne hejty na jej osobe są żenujące.

1. Raz noszę, raz nie noszę. To jest tak, że mam podzielone, nie które są markowe, ale mam także zwykłe i powiem, że wcle nie wyglądają źle, ktoś kiedyś powiedział, że w lumpeksach są gówna i dla biedkaów, tak cała ta plotka się rozeszła, a to akurat nie jest prawdą, można tam znaleźć wiele rzeczy markowych za 5zł, gdzie któraś kosztowałaby 200zł ;)
2. Nigdy, nie potrafiłabym tak, nie jego wina.

Opublikowano

Noszę i markowe ciuchy (Nike, Adidas, Tapout, Everlast) ale także i normalne bo po prostu fajnie wyglądają.
Jeżeli jest to kolega z klasy, to raczej gówno mnie on interesuje niezależnie od tego co nosi (miałem dość specyficzną klase) ale jeżeli to są moi prawdziwi kumple, to gówno mnie obchodzi w czym chodzą, jak się zachowują, za nich stanął bym murem.

A Ci kumple których wymieniłeś, to żadni kumple.
Zmień otoczenie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Słuchajcie co wam powiem gimby z bogatymi starymi:

Zawsze najlepszym i najszczerszym i najwierniejszym kolegą jest ten biedniejszy człowiek w "łachmanach", bo ci na waszym poziomie będą wam lizać dupę i pierdolić nie prawdziwie i nie szczerze jacy to jesteście zajebiści w metinie, owszem jest to przyjemne, ale po pewnym czasie was tacy debile opuszczą, a biedny człowiek będzie przy was zawsze i zamiast pieprzyć jacy już jesteście zajebiści poradzi wam jak stać się zajebistym, a do tego jest kręta droga, bo nie można być od tak zajebistym. ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Kumpel jest punkiem, ubiera sie jak punk słucha metalu itd.., ja ubieram sie tak fifty-fifty pomiędzy hip-hop'em, a rock'iem, którego też słucham, puki co znamy się od małego i trzymamy się razem

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Mam w głębokim poszanowaniu czy ktoś kupuje markowe ciuchy czy na najbliższym bazarku. ;)

Byle to nie naruszało mojego zmysłu węchu ani nie wywracało flaków na widok brudnych szmat.

Opublikowano

Każdy z Nas ma pewnie jakąś markową rzecz lub będzie mieć w przyszłości. Co to za różnica czy chodzisz w butach za 200 zł czy za 20. Jeżeli ktoś jest "prawdziwy" to nigdy nie oleje drugiej osoby.

Opublikowano

Strasznie smiesza mnie posty nie ktorych uzytkownikow. Czlowiek ktory nosi luzne ciuchy to gimb? Ludzie nie robmy scen w sumie kazdy ubiera sie dla siebie a nie dla kogos. Gimnazjum skonczylem 5 lat temu i tez w mojej szawce goszcza normalne i luzne ciuchy w ktorych lubie raz na jakis czas wyjsc a nie wiecznie pocic jaja jeansach. Co do tematu ludzie ktorzy odpychaja drugie osobytylko dlatego ze ma ciuchy gorsze od nich to prostaki na kforych nie mozna liczyc bo przy pierwszej okazji by Cie zapewne sprzedal. A zapewne kazdy z nas ma rowniez ciuchy z targu czy tez bazaru bo nie wierze ze ktos kupuje majty z SSG za 50 zl jak mozna wydac za podobne 10.

Opublikowano

Rozjeb*** mózg - " Nie, noszę zwykłe :) " cytat z ankiety ...

Powiedz mi, dla Ciebie droższe ubrania są nie zwykłe ? czy " ki h*j " ???

Nie rozumiem Twojego toku myślenia..

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja na takie osoby mówię jedynie "Patologia" i to wyraża moje uczucia o tym. W mojej okolicy (czy można powiedzieć gimbazie) jest pełno grupek osób palących i pijących, zawsze trzymają się razem, naśmiewają się z innych i nie zawierają z nikim innym kontaktu bo nie jara ani nie pije. Debilizm. To jest właśnie polska, rodzice mają dzieci na drugim planie, dzieci są źle wychowywane.

Opublikowano

Ja chodze w najkach (200zl) , rurki(70) , bluzka (20-60).Buty miec spoko bo jak by ktos lazil spodnie z nike koszulka z nike buty z nike to troche jebni*te. Moi koledzy ubieraja sie niektorzy do 400 a inni 50-100 i mi to zwisa i powiewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...