Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[06.07.13] Pursuit Bot

bestandriu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa podobnie jak FLPR Bot, jednakże nie ma 10x speedu, ale i tak jest dość sprawny.

@Edit.

Przygotowałem specjalne zestawienie działania tychże dwóch botów, wraz z uruchomieniem obydwu naraz.

Statystyki mówią same za siebie.

zysk turowy - 9.000igc (możliwa indywidualność)
Combo Pursuit&FLPR Bot (Pursuit na 0 sec.)- ok. 126.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta
FLPR Bot - ok. 45.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta
Pursuit Bot - ok. 72.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta
Z tego wynika, że najbardziej opłacalne jest uruchomienie obydwu botów naraz.
W ciągu godziny działania obydwu zysk wynosi ok. 7.500.000igc.
Pozdrawiam.
Opublikowano

Tzn. teoretycznie *h*j wie, ale w praktyce to się sprawdza, zwiększa to szybkość zarabiania kasy o około 150%, więc opłaca się.

Nie wiem jak innym, mi nie crashuje i działa jak należy.

Opublikowano

Moze i szybki ale jak go zminimalizujemy i wlaczymy np Csa to zacznie lagowac i pracowac wolniej Nie jest dopracowany ;/

Opublikowano

Napisze mi ktos co mam krok po kroku zrobic i na czym to polega??

Polega to na tym, iż rozgrywa za gracza automatycznie pościgi z policją, a dokładniej uruchamia pościg, wbija 5 poziom poszukiwania i aresztuje cie.

Po aresztowaniu dostajesz doświadczenie, kase i złote karty (co jest bugiem bądź hackiem). Ten cykl się powtarza w kółko, trwając ok. 5 sekund, i zarabiając ok. 6.000/cykl.

Teraz w punktach co należy zrobić:

1. Wejdź w link z napisem DOWNLOAD (najedź kursorem myszy (domyślnie: biała "szczałka" z czarnym konturem(kontur - patrz wikipedia.(wikipedia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna)).

2. Kliknij DOWNLOAD NOW (taki pomarańczowy prostokąt z tym napisem obok opisu pliku).

3. Wybierz miejsce zapisania pliku (polecam pulpit).

4. Jeśli wszystko przebiegło pomyślnie poczekaj na zakończenie pobierania.

(Pomijam etap tworzenia konta nfs, pobierania i instalacji gry, tworzenia kierowcy itp. mam nadzieje że wybaczycie).

5. Uruchom launcher do gry (ikonka Need For Speeda z podpisem Need For Speed World)

6. W polu "ADRES E-MAIL:" wprowadź swój adres email do konta NFS:World.

7. W polu "HASŁO:" wprowadź hasło do konta NFS:World.

8. Kliknij przycisk "LOGUJ" (Niebieski prostokąt z białym napisem "LOGUJ" poniżej pola "HASŁO:").

9. Jeśli wszystko przebiegło pomyślnie odczekaj na zakończenie weryfikacji i aktualizacji.

10. Po tychże czynnościach dotychczas szary prostokąt w prawym dolnym rogu z napisem "GRAJ" powinien zabłysnąć na niebiesko, oraz zacząć migać, naciśnij ten przycisk.

11. Gratulacje! udało Ci się uruchomić grę! Teraz odczekaj na zakończenie wczytywania gry, następnie wciśnij SPACJĘ, ten długi przycisk pomiędzy lewym i prawym altem. (Nie, lewy alt to nie ten bliżej "szczałek").

12. Teraz z listy wybierz kierowcę, po czym zatwierdź wybór srebrnym przyciskiem z napisem "DO GRY".

13. Zamknij okno z informacjami NFS:World.

14. Naciśnij przycisk ESC (pot. Escape, [pl: Eskejp]), Nie zapomnij przy tym kontynuować funkcji życiowych, wdech ... wydech itd.

15. Przejdź w Menu do "Grafika".

16. Ustaw rozdzielczość na 800x600, Włącz tryb okienkowy, poziom szczegółów ustaw na minimalny.

17. Naciśnij przycisk zastosuj, po czym wróć do gry zamykając Menu.

18. Ustaw okno z grą na samym środku ekranu.

19. Odnajdź pobrany piętnaście punktów temu program o nazwie: "NFSW_PursuitBot.exe",najedź kursorem na jego ikonę, po czym kliknij dwukrotnie lewym przyciskiem myszy.

20. Jeśli wszystko poszło zgodnie z planem, powinien uruchomić się bot. Dziękuj Jezusowi.

21. Najedź kursorem myszy (domyślnie: biała strzałka z czarnym konturem) Na przycisk start.

22. Gratulacje! uruchomiłeś Bota! Teraz tylko wyrzuć komputer przez okno. Tak będzie fajnie.

23. Osobiście polecam w polu "Timer" przełączyć z funkcji "8 sec" na "0 sec", ale to już niestety wyższa szkoła jazdy, coś dla najlepszych informatyków i programistów.

Dziękuję, pozdrawiam i polecam się na przyszłość. DonSpecu

Opublikowano

Działa podobnie jak FLPR Bot, jednakże nie ma 10x speedu, ale i tak jest dość sprawny.

@Edit.

Przygotowałem specjalne zestawienie działania tychże dwóch botów, wraz z uruchomieniem obydwu naraz.

Statystyki mówią same za siebie.

zysk turowy - 9.000igc (możliwa indywidualność)

Combo Pursuit&FLPR Bot (Pursuit na 0 sec.)- ok. 126.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta

FLPR Bot - ok. 45.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta

Pursuit Bot - ok. 72.000igc (+kasa z kart) zysku / minuta

Z tego wynika, że najbardziej opłacalne jest uruchomienie obydwu botów naraz.

W ciągu godziny działania obydwu zysk wynosi ok. 7.500.000igc.

Pozdrawiam.

Jak robisz combo to ustawiasz na 8, czy 0 sec?

@EDIT

A delay w FLPR na ile masz?

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Mi ten bot nie losuje kart ;) FLPR lepszy i statystyki mam normalne.

Edit. Polecam!! 164k IGC/min. z umiejetnosciami w samochodzie na +30% gotówki za poscigi.

Opublikowano

jak włączam bota wyskakuje okienko jak w temacie i błąd odrazu robię wszystko dobrze:)

była aktualizacja wczoraj w nocy zmieniła się wersja bota?

93988298266825447943.png

Opublikowano

@up

Bot chodzi dobrze, aktualizacji nie było żadnej, ani gry jak i bota. Odpal gre 800x600 i w okienku na srodku ekranu. Wbijaj do gry, zamknij wiadomosci i odpalasz start :P

Opublikowano

Mam pytanie , za te pościgi lecą najlepsze części ?

(albo czy z paczek lecą ? )

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Mam pytanie , za te pościgi lecą najlepsze części ?

(albo czy z paczek lecą ? )

Za te poscigi leca tylko czesci jedno gwiazdkowe (z kart).

Opublikowano

@up a z paczek po 60/100 k lecą części 4 gwiazdkowe ?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...