Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[06.07.13] Pursuit Bot

bestandriu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę odpalić FLPR gdyż wyskakuje mi komunikat żebym zaktualizował, a wole nie ściągać nic z jakichś ruskich stron nie wiadomo co.

Może ktoś podrzucić jakiś link lub inny bot (chodzi mi tylko o zarobienie pieniędzy w grze). Z góry dzięki

Opublikowano

Nie mogę odpalić FLPR gdyż wyskakuje mi komunikat żebym zaktualizował, a wole nie ściągać nic z jakichś ruskich stron nie wiadomo co.

Może ktoś podrzucić jakiś link lub inny bot (chodzi mi tylko o zarobienie pieniędzy w grze). Z góry dzięki

Jak chcesz link do FLPR, to pisz w temacie FLPR ;)

Ale żeby już nie zmuszać do spamu podrzucę Ci link do nowej wersji.

Download:

http://www34.zippyshare.com/v/45081954/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/750e50e3bbbd35412558dc72bf756d7d3f7831a05931d0402a724242f95caf42/analysis/1380123010/

HB5fLf7.png

Opublikowano

działa idealnie , używałem go 2 mies temu i do teraz nie dostałem bana wiec nie ma się co obawiac , chyba że miałem szczęście

Opublikowano

Jaki delay ustawić w FLPR? Czy zostawić na tym 100? I co oznaczają dostępne tam opcje?

Ja ustawiam na 50 ms, jest to opóźnienie z którym bot naciska "dalej"

Są opcje Cooldown - odnawianie (ja zawsze mam to odznaczone)

Speed x10 - prędkość

Multi windows - kilka okien gry na raz

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zrobiłem test wydajności tego bota

Wyniki:

8 sec:
5 min- 387 000 IGC
1h- 4 644 000 IGC
2 sec:
5 min- 516 000 IGC
1h- 6 192 000 IGC
0 sec:
5 min- 524 000 IGC
1h- 6 288 000 IGC
Zdobywa on więcej kasy od FLPR
Opublikowano

Polega to na tym, iż rozgrywa za gracza automatycznie pościgi z policją, a dokładniej uruchamia pościg, wbija 5 poziom poszukiwania i aresztuje cie.

Po aresztowaniu dostajesz doświadczenie, kase i złote karty (co jest bugiem bądź hackiem). Ten cykl się powtarza w kółko, trwając ok. 5 sekund, i zarabiając ok. 6.000/cykl.

Teraz w punktach co należy zrobić:

1. Wejdź w link z napisem DOWNLOAD (najedź kursorem myszy (domyślnie: biała "szczałka" z czarnym konturem(kontur - patrz wikipedia.(wikipedia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna)).

2. Kliknij DOWNLOAD NOW (taki pomarańczowy prostokąt z tym napisem obok opisu pliku).

3. Wybierz miejsce zapisania pliku (polecam pulpit).

4. Jeśli wszystko przebiegło pomyślnie poczekaj na zakończenie pobierania.

(Pomijam etap tworzenia konta nfs, pobierania i instalacji gry, tworzenia kierowcy itp. mam nadzieje że wybaczycie).

5. Uruchom launcher do gry (ikonka Need For Speeda z podpisem Need For Speed World)

6. W polu "ADRES E-MAIL:" wprowadź swój adres email do konta NFS:World.

7. W polu "HASŁO:" wprowadź hasło do konta NFS:World.

8. Kliknij przycisk "LOGUJ" (Niebieski prostokąt z białym napisem "LOGUJ" poniżej pola "HASŁO:").

9. Jeśli wszystko przebiegło pomyślnie odczekaj na zakończenie weryfikacji i aktualizacji.

10. Po tychże czynnościach dotychczas szary prostokąt w prawym dolnym rogu z napisem "GRAJ" powinien zabłysnąć na niebiesko, oraz zacząć migać, naciśnij ten przycisk.

11. Gratulacje! udało Ci się uruchomić grę! Teraz odczekaj na zakończenie wczytywania gry, następnie wciśnij SPACJĘ, ten długi przycisk pomiędzy lewym i prawym altem. (Nie, lewy alt to nie ten bliżej "szczałek").

12. Teraz z listy wybierz kierowcę, po czym zatwierdź wybór srebrnym przyciskiem z napisem "DO GRY".

13. Zamknij okno z informacjami NFS:World.

14. Naciśnij przycisk ESC (pot. Escape, [pl: Eskejp]), Nie zapomnij przy tym kontynuować funkcji życiowych, wdech ... wydech itd.

15. Przejdź w Menu do "Grafika".

16. Ustaw rozdzielczość na 800x600, Włącz tryb okienkowy, poziom szczegółów ustaw na minimalny.

17. Naciśnij przycisk zastosuj, po czym wróć do gry zamykając Menu.

18. Ustaw okno z grą na samym środku ekranu.

19. Odnajdź pobrany piętnaście punktów temu program o nazwie: "NFSW_PursuitBot.exe",najedź kursorem na jego ikonę, po czym kliknij dwukrotnie lewym przyciskiem myszy.

20. Jeśli wszystko poszło zgodnie z planem, powinien uruchomić się bot. Dziękuj Jezusowi.

21. Najedź kursorem myszy (domyślnie: biała strzałka z czarnym konturem) Na przycisk start.

22. Gratulacje! uruchomiłeś Bota! Teraz tylko wyrzuć komputer przez okno. Tak będzie fajnie.

23. Osobiście polecam w polu "Timer" przełączyć z funkcji "8 sec" na "0 sec", ale to już niestety wyższa szkoła jazdy, coś dla najlepszych informatyków i programistów.

Dziękuję, pozdrawiam i polecam się na przyszłość. DonSpecu

Ej A czemu klikam lewym przyciskiem myszy na Bota a nic się nie dzieje? !

POMOCY!

Opublikowano

Ej A czemu klikam lewym przyciskiem myszy na Bota a nic się nie dzieje? !

POMOCY!

Robisz wszystko tak jak w instrukcji? Gdzie klikasz tym przyciskiem?

Upewnij się, że masz aktualną wersję bota:

http://hostuje.net/file.php?id=472baa3ceceffac285406254a6bc3bc8

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/17ad9491fff1dc27f92e15aef63449d17288fc7f5875edb20604e222791679e0/analysis/1379251662/

HB5fLf7.png

Opublikowano

co dokładnie robi ten bot jak zdobywa igc i czy widac to ze na nim jedziesz ?

Wykonuje przyspieszone pościgi.

Nie widać - aktualnie nie ma statystyk pościgów (kiedyś były)

Ale to nie zmienia faktu, że trzeba używać z umiarem ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...