Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak zawsze sie zastanawiałem jak tymi gfami zarzadzac, bo jezeli wbije troche lvli a biega w starym secie, to trzeba wbic normalnie na silka i pokupoywac mu itemki i znowu na cl-a przejsc? tak samo jest ze skillami zeby dodac to trzeba wejsc na niego normalnie?? kase przeniesc tez tak ? to jezeli odpala sie tak 30gfow to trzeba tak pokolei wejsc na te 30kont?? na tym to polega czy jakos idzie inaczej to zrobic bez wbijania na te konto.... bo jezeli tak to na isro tez musza tak robic wszystkie gf-y??

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Te lepsze GFy automatycznie zakladaja jakis wydropiony itemek ktory jest lepszy od aktualnie noszonego.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@up

no ale to ciekawe czy będzie na ibocie, i co ważniejsze cze w ibocie jest cos takiego jak odkladanie soxow do depo, zeby nie sprzedał ich

Opublikowano

Nie ma i wątpię żeby coś takiego zrobili :)

Lepszy GF - znaczy się ten chiński bot po 300-400zł/mies (na allegro kiedyś był)

Opublikowano

Zależy jaki Lv i build ? :)

Wizz 60+ puszczony na Ishade na isro zarabiał mi ponad 300kk na tydzień.

Opublikowano

Zależy jaki Lv i build ? :)

Wizz 60+ puszczony na Ishade na isro zarabiał mi ponad 300kk na tydzień.

@offtop

trochę nie prawdopodobne... 300kk?

impossible, chyba że dropisz regularnie suny ;)

@topic

najlepiej zarabia build bard.cleric, gdyż nie wydaje prawie kasy na poty, ja na takim buildzie zarabiałem około 50m tygodniowo + czasem jakis sox.

Opublikowano

tak zawsze sie zastanawiałem jak tymi gfami zarzadzac, bo jezeli wbije troche lvli a biega w starym secie, to trzeba wbic normalnie na silka i pokupoywac mu itemki i znowu na cl-a przejsc? tak samo jest ze skillami zeby dodac to trzeba wejsc na niego normalnie?? kase przeniesc tez tak ? to jezeli odpala sie tak 30gfow to trzeba tak pokolei wejsc na te 30kont?? na tym to polega czy jakos idzie inaczej to zrobic bez wbijania na te konto.... bo jezeli tak to na isro tez musza tak robic wszystkie gf-y??

tak właśnie trzeba robić, można powiedzieć że ci to poprostu z nerwów mózg rozwali, chyba że chcesz kupić chińskiego bota, gdzie kredyty sie tracą za każde konto czyli 30 gfów = płacisz 30x więcej....

inaczej robisz właśnie tak, psując sobie nerwy i miażdżąć mózg, po chwili robiąć się nolife , bez życia bez humoru ciągle zdenerowany i zdesperowany tym , czy dostaniesz errora w ibocie czy nie xD

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

eee to nie bawie się w to ;p nie chce mi sie tyle siedziec przed kompem ;p i teraz tak zeby odpalic z 20gfow ile to tego kombinowania kupic set, dodac skill ustawic itp ;D nie dzieki, ale dziek za to co napisaliscie;P

Admin Cienia
Opublikowano

To i ja dodam swoje 5gr. Ibot automatycznie chowa soxy do skrzyni. A GF na ishade maxymalnie może walić do 20kk na tydzień przy zajebistych wiatrach, na dodatek wizz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Jakoś słabo mnie się to widzi. ;)

@down

Ibot i RiBot to to samo, a mnie tak Ribot robi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@d&g co do ibota i soxow w depo, z tym sie nie zgodze ;) zdjalem z siebie klate sosa wrzucilem normalnie do inv, i zaznaczylem w bocie zeby sprzedawal wep. armo. i acc, sox poszedl do npc-ta ;))