Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi M1 Dt

ziolkoopl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem ze spadkiem fps gdy jestem w m1 gdzie jest trochę dużo ludzi . Tak samo w DT kiedy ktoś zluruje całego spota to mam duży spadek FPS . Komputer moim zdaniem jest dobry ponieważ ma powyżej 16gb ramu . Procesor 6 x 3.2 i grafika 4 gb ddr2 . Na starszym komputerze i o wiele gorszym lagów takich nie było . Poszę o pomoc.

Opublikowano

Masz kartę graficzną zintegrowaną z płytą główną?

I czy masz aktualne sterowniki?

Jak działają inne gry? Chodzą płynnie,czy także są problemy?

Opublikowano

Masz kartę graficzną zintegrowaną z płytą główną?

I czy masz aktualne sterowniki?

Jak działają inne gry? Chodzą płynnie,czy także są problemy?

Tak wszystko jest zaktualizowane . I karta nie jest zintegrowana .Gry inne działają

Opublikowano

A masz problem głównie w tym że jak obracasz myszką to ci przycina ? jak tak to wiem jak ci pomóc i w 100% ci pomoże.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Powiedz mi , czy może przypadkiem nie masz win7,8 64bit.. ?? Bo już nie jeden gracz , chwalił się tym , ze ma lagi na tego tylu kompach , według mnie wina stoi po stronie tej oto gry , mimo , że to wszytko brzmi trochę absurdalnie ;d No ale nie oszukujcie się , to jest Metin2 :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli przeglądasz sklepy w m1 to nic nie mogę poradzić żebyś miał lagi mniejsze a w dt możesz wyłączyć nazwy sklepów w opcjach gry, brzmi to absurdalnie ale zmniejszają lagi :P

cpok.jpg

Opublikowano

Raczej prawie każdy ma lagi w m1. Może być to wina wolnego renderingu terenu - spróbuj włączyć mgłę żeby się nie ładowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...