Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wgrywanie optifine do MC 1.6.2 z FORGE

ziomal6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieprzony "najnofszy" launcher... Buguje się w cholerę!

s6c7.jpg
Udało mi się w ułamku sekundy "wyłapać błąd". W cudzysłowie, bo żadnego błędu nie widzę -.-
Robiłem jak na poradniku, ale po wciśnięciu "PLAY" włącza się konsola, przez 2 sekundy niby się uruchamia, ale tak na prawdę wyłącza się.
Zna ktoś rozwiązanie ?
Na innych wersjach działa, 1.6.2, 1.6.2 z forge(samym), wcześniej udało mi się zrobić Optifine i Rei's Minimap, ale bez Forge ... Masakra z tym, POMÓŻCIE !!!

Mam ten sam problem :/

Opublikowano

Wszystko mi działa forge normalnie wgrywam bez problemu i all mody działają prócz jednego Optifine wrzucam go do folderu Mods nie wyłapuje mi Optifine gdy go daje do folderu /version/1.6.2_forge.rar to niestety ale minecraft forge nie działa.

Posiadam luncher NoN Premium.

Posiada opcje wybierania Wersji Ile Memory po prawej strone Force Clean, lewa strona opisy co usunięto co dodano oraz reklama.
Tyle co moge opisać lunchera.

Prosze o pomoc gdyż bez optifine Minecraft mi nie będzie sprawnie działał.

14 lat  

Opublikowano

Mi się tylko ciśnienie podnosi jak próbuje to zainstalować, gówno działać nie chcę... Launcher się odpala ale MC już nie...

Opublikowano

JPRD nie rozumiem ludzi ktorzy nabijajom posty i pisza poradnik przyda sie dla poczatkujacych... lol! i co daje optifine z forge :O ?

No bo pacz: Dużo osób chcę mody z optifinem no nie? To tutaj jest poradnik jak zainstalować OF z forgem, ponieważ forge teraz, w nowym launcherze jest główną modyfikacją do wgrywania modów :)

Opublikowano

No bo pacz: Dużo osób chcę mody z optifinem no nie? To tutaj jest poradnik jak zainstalować OF z forgem, ponieważ forge teraz, w nowym launcherze jest główną modyfikacją do wgrywania modów :)

aaa xD juz wiem dzieki wielki :3

1RkW7od.png

Opublikowano

Mi cos nie dziala xD

Juhu.Własnie zainstalowałem w końcu Optifine przez Twój poradnik Dzięki wielkie.

A co samego optifine nie mogles wgrac? ja mialem minimape i optifina? i mi wystarczalo? po co ci w tym forge!

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...