Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misje

Bolus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misja Atak orkow. Naciskasz K. Na gorze po lewej stronie masz Potyczna Atrak Orkow. Klikasz Dolacz i czekasz az przeniesie cie na osobna mape z twoja druzyna. Rozwalasz orki, bierzesz nagrode i masz. Niestety z druga nie pomoge bo sam mam problem.

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Misja Atak orkow. Naciskasz K. Na gorze po lewej stronie masz Potyczna Atrak Orkow. Klikasz Dolacz i czekasz az przeniesie cie na osobna mape z twoja druzyna. Rozwalasz orki, bierzesz nagrode i masz. Niestety z druga nie pomoge bo sam mam problem.

Problem w tym ze nie mam tej potyczki orkow :<

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Jaki masz lvl? Jesli wbiles juz za wysoki lvl to niektore potyczki juz sie usuwaja. Po prostu przekraczasz je levelovo i niestety nie wiem co ci poradzic

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Jaki masz lvl? Jesli wbiles juz za wysoki lvl to niektore potyczki juz sie usuwaja. Po prostu przekraczasz je levelovo i niestety nie wiem co ci poradzic

mam 22 lvl to pewnie dlatego dobra anuluje tą misje tera będę starał się wszystkie robić odrazu ;p

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

W poszukiwaniu reliktów to chodzi o to, że w jakiś wybranych godzinach jest event gdzie gracze mają szukać ukrytych reliktów po mapce i jest rywalizacja między graczami, kto zbierze najwięcej ma 1 miejsce i najlepszą nagrodę.

Opublikowano

Cześć nie wiem co trzeba zrobić w tych misjach żeby je ukończyć: http://scr.hu/19bj/28yyk

Są to mini eventy, które polegają na znalezieniu reliktów na danej mapie, osoba która zbierze najwięcej dostanie wartościową nagrodę. Czas trwania takiego eventu jest ograniczony przeważnie trwa do 5 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...