Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][NP][24/7][S][WL][$] MonsterCraft

Bruzdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hodujemy ziemniaki. To bardzo istotna informacja. W mundurkach.
Skonfigurowany został do końca plugin Vampire.
Zastanawiamy się nad przywróceniem BloodMoon. Dobry pomysł?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozpoczął się rok szkolny, niebawem i tak będziecie musieli pisać różne bzdurne wypracowania to ja Was rozruszam, a i osoby które szkołę podobnie jak ja dawno skończyły, w końcu wyobraźnia jest ważna w każdym wieku. smile.gif

Konkurs polega na napisaniu krótkiego opowiadanka związanego z Minecraftem, grą którą wszyscy znamy i kochamy. tongue.gif
Może być to sytuacja z życia wzięta, Wasze przeżycie na serwerze, albo totalna fikcja, co tylko Wasze kreatywne główki wymyślą. smile.gif
Jedyny myk jest taki, że macie limit, który wynosi 300 słów, tak więc może być ono krótsze, ale 300 wyrazów przekroczyć nie może. (To nie szkoła,wrzucę do worda i sprawdzę. tongue.gif)
Konkurs dotyczy obu serwerów, jeśli ktoś gra na obu może zdecydować na którym chce odebrać nagrodę, z tym że na serwerze działkowym dochodzi nagroda pieniężna.

3 miejsce - 300$ + diamentowy enchantowany kilof
2 miejsce - 500$ + diamentowy enchantowany miecz
1 miejsce - 800$ + diamentowa zbroja częściowo wyenchantowana

Opowiadania możecie wysyłać na maila [email protected] do soboty 14 września do północy. Prace nadesłane po północy nie będą podlegały ocenie.

Oceniać będą: ja, SuperMod i Moderator.

Najlepsze prace(za zgodą)opublikujemy na forum i na forach na których się reklamujemy. Jeśli wszyscy uczestnicy konkursu (których mam nadzieję będzie sporo) wyrażą zgodę zamieścimy wszystkie prace. smile.gif

Zapraszam do wzięcia udziału!

Trzeba być graczem jednego z naszych serwerów żeby móc wziąć udział!

Opublikowano

Aktualnie nawala nam plugin werewolf i vampire. ^^
Być może któryś z nich wyleci. Planujemy wrzucić jeszcze jeden plugin dla zabawy, ale jaki - to na razie tajemnica. ;P

Opublikowano

Zmniejszyła nam się liczba graczy.
Prawdopodobnie następna opłata będzie mniejsza, bo sored obcina ceny serwerów.

Opublikowano

Kilka osób buduje koniostradę. Przydałoby się więcej osób, bo mało nas!;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...