Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić Sure BM 65-68lv ( solar )

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dłuższej przerwie gry w metin2 znalazłem fajną ofertę konta na allegro. Jest to Sura BM 65-68lv skile : Ognisty duch : m9-m10 , mroczny kamnień ( sferka ) m9-m10 , mroczna ochrona m10-g1 4 skil mroczne uderzenie. Warto kupić to konto ? Ile mam za nie dać max ( jest licytacja ) Ile musiał bym wsadzić w EQ do pvp ?

Opublikowano

jak bez eq to bym 30zł nie dał... jak jest eq to z 50-60zł max

Ostatnio był heller 42 lvl z przywołaniem m10 i leczeniem m6 i eq o wartości ok 100kk za 40 zł i nikt nie kupił a jak dla mnie heller lepszy od bma

1363095337-U286162.png
Opublikowano

jak bez eq to bym 30zł nie dał... jak jest eq to z 50-60zł max

Ostatnio był heller 42 lvl z przywołaniem m10 i leczeniem m6 i eq o wartości ok 100kk za 40 zł i nikt nie kupił a jak dla mnie heller lepszy od bma

Z eq takim podstawowym to już w granicach 80/90zł wystawiają.

Bez eq w granicach 40-50 nie wiecej.

Wszystko tanieje ;-)

@topic:

Żebyś 'coś robił' w tym pvp, to z 80zł na eq musisz dać, wraz z postacią.

Opublikowano

Co do konta to jest ono bez EQ. To ile musiał bym wsadzić zł w same EQ ? PS. Ogólnie opłaca się kupować konto na Solarze ? Gra tam ktoś jeszcze ?

Opublikowano

Co do konta to jest ono bez EQ. To ile musiał bym wsadzić zł w same EQ ? PS. Ogólnie opłaca się kupować konto na Solarze ? Gra tam ktoś jeszcze ?

Bardzo dużo osób gra.

Często ch1 : Full, warto grać na tym serwerze.

Opublikowano

60 Zł wy chyba chorzy :D ja bm-a 69 lv 2x G sprzedalem za 30 zł ledwie.

Radze nie wydawac na to konto wiecej niz 40 zł ( ja to nawet dychy bym nie dał :D )

08945921259705007813.png

Opublikowano

Ludzie czy warto samemu zrobić konto ? Niech taka osoba przed napisaniem takiego pytania troszkę pomyśli. Bo żeby wbić takie skile co są w tej postaci potrzeba min z pół roku albo więcej ( zależy jak skill wejdzie ) PS. Ile trzeba wsadzić KK w EQ ?

Opublikowano

Tak, lepiej samemu jest zacząć od nowa i wszystkiego w metin2 się nauczyć co i jak ? w dodatku jak kupisz postać, to nie będziesz miał wgl takiej satysfakcji, że to ty stworzyłeś takiego koksa.

Ps. Wczoraj przestałem grać na Gromo ( mt2 pl ) ponieważ bardzo mało ludzi gra, więc możemy zacząć grać razem na jakimś serwerze ?

Opublikowano

Zalicytowałem 48.50 i jak narazie prowadzę. Czy to dobra cena ?

Licytuj do max 60 zł. później już się nie opłaca.

Opublikowano

Jednak nie wygrałem aukcji. Ktoś mnie przebił i dał 52zł ale i to dobrze bo teraz licząc 50zł + 70 = 120zł pare miesiecy gry u dupa. Wielkie dzięki każdemu za pomoc. Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...