Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skadanka

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

bardzo bym prosił was o złożenie mi kompa:) tak w granicach 1000-2000zl

chciałbym aby była w nim bardzo dobra karta graficzna tak z 4/6/8 ramu i bardzo dobry procek tylko właśnie nie wiem czy to wszystko zmieściło by się w tych 2 tysiaczkach ;/

z góry dzięki :)

Opublikowano

dzięki ale poczekam na inne odpowiedzi :)

Nie masz na co czekać bo boży dar dał Ci wszystko na styk. Komputer z 4 rdzeniami świetniy do grania / nagrywnia filmików z bf'a itd.

Karta graficzna może nie jakaś najnowsza ale także bardzo dobra :).

graphic.png
Opublikowano

Nie masz na co czekać bo boży dar dał Ci wszystko na styk. Komputer z 4 rdzeniami świetniy do grania / nagrywnia filmików z bf'a itd.

Karta graficzna może nie jakaś najnowsza ale także bardzo dobra :).

Właśnie, że ona jest nowa, bo pamiętam testy jak już się interesowałem składaniem, a to było kilka miechów temu, czyli stosunkowo "młoda" jest xD Może chciałeś powiedzieć, że nie jest najlepsza :D Ale w tym budżecie to jest xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak chcesz, zarówno lepszą kartę, oraz procesor to dołóż do zestawu bozydara 200 zł i będzisz miał (to co poniżej). Polecam obudowę Brutus M23, to następca Brutusa 410, z USB 3.0 na przednim panelu, atrakcyjnym wyglądem i lepiej przemyślaną aranżacją kabli. Gdybyś chciał podkręcać kartę graficzną to weź model Gigabyte ATI Radeon HD7850 2GB (po podkręceniu będzie wydajnijesza od GTX 650Ti oC Boost), natomiast jeżeli darujesz sobie podkręcanie to w BF3 znacznie lepiej wypada wspomniany GTX 650 Ti OC Boost - w dodatku jest tańszy o prawie 100 zł.

Intel Core i5 3350P LGA1155 BOX - 688.00 zł
SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - 149.00 zł
Crucial DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 115.00 zł
MSI B75MA-E33 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 204.00 zł
Gigabyte GeForce GTX650Ti OC Boost 2GB DDR5/192bit DVI/HDMI/DP PCI-Express + kupon o wartości 230 zł na gry ! - 665.00 zł
SilentiumPC Deus G1 500W - 194.00 zł
Seagate Barracuda 500GB SATA3 (ST500DM002) - 205.00 zł
Liteon nagrywarka DVD iHAS124-04 czarny/wewnętrzna OEM - 72.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).Proponuję, żebyś przy zamówieniu w polu kod rabatowy sklepie Techplanet wpisał "MPC", dostaniesz wtedy darmową wysyłkę do domu, usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera ! Kod rabatowy ważny jest od 5 produktów koszyku. Dodatkowo jeżeli będziesz jedną z pierwszych 5 osób, możesz do koszyka dodać myszkę komputerową Esperanza Titanium Hornet 3D TM103K, którą również dostaniesz za darmo (jeżeli cena będzie inna, niż 0 zł po wpisaniu kodu rabatowego tzn. że nie załapałeś się na darmową myszkę) :)

Opublikowano

ok dzięki ;) zestaw już zakupiłem czekam na dostawę :)

ale mam dla was pytanie od kolegi : czy procesor Intel Core i5-2430M CPU 2,4GHz w laptopie jest dobry czy nie? bo ma zamiar kupić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...