Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co o tym myslicie ?

silver5516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podoba mi się obudowa, poza tym można wziąć i7 2600k + w miare dobrą płytkę i kręcić

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Na tym zestawie nie zagrasz nawet w BF4 :(

Bo BF4 Nie uruchomi się na Windows 8

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Nie podoba mi się obudowa, poza tym można wziąć i7 2600k + w miare dobrą płytkę i kręcić

dlaczego obudowa ci sie nie podoba?

Ja wziąłbym i7 oraz obudowe inną.

ale dokladniej jaki i7 i jaka obudowe

Opublikowano

yy, jesli koles bierze 4670k to wiadomo ze kreci.. -,-.

Ja bym zmienil cos na i7 2600k + jakas dobra mobo do podkrecania ( tutaj od kolegow sie pytaj ) + 8 gb ramu ddr3 jakies + karta grafi tu trzeba wziasc pod uwage ze albo bierzemy dysk ssd albo potezna karte grafi ( titan? ) ;x. Reszta to denko 600w zasilacz 1 tb + nagrywarka. A system polcam wgrac sam win7 ;).

@@ edit sam mam prosbe, moze ktos zlozyc potwora z titanem ? + i7 3770k? ( dobrze mowie ;x ? ) 16 gb ramu + 2x 1 tb dyski. ssd i zasilacz jakis ;D.

Chce zobaczyc ile to bedzie all kosztowalo.

graphic.png
Opublikowano

@UP

Co ty człowieku opowiadasz ? Zauważ, że on nie ma 6,5k na samą bude tylko też peryferia. Sam titan kosztuje 4000 więc nie opowiadaj głupot. System tak samo win 8 obowiązkowo, nie ma co się pchać w 7. Zestaw jest dobry, co do płyty to się nie wypowiem bo jeszcze nie zagłębiałem się tak w te haswelle.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Co Ty gadasz? Odpali bez problemu.. Nwm co ludzie mają w głowie..

To zobacz wymagania BF4 potem komentuj

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Obudowa nie jest zła - ma ładny design, USB 3.0 na przodzie, sporo miejsca - co prawda mogłoby być więcej wentylatorów (albo miejsc na ich montaż).

Jeżeli chodzi o resztę to zastanowiłbym się nad wymianą karty graficznej na model: Palit GeForce GTX770 JetStream 2GB - trochę głośniejszy, ale chłodniejszy minimalnie, ma lepszy potencjał do OC i od razu wyższe taktowanie.

Proponuję, żebyś przy zamówieniu w polu kod rabatowy sklepie Techplanet wpisał "MPC", dostaniesz wtedy darmową wysyłkę do domu, usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera ! Kod rabatowy ważny jest od 5 produktów koszyku.
Dodatkowo jeżeli będziesz jedną z pierwszych 5 osób, możesz do koszyka dodać myszkę komputerową Esperanza Titanium Hornet 3D TM103K, którą również dostaniesz za darmo (jeżeli cena będzie inna, niż 0 zł po wpisaniu kodu rabatowego tzn. że nie załapałeś się na darmową myszkę) :)

Opublikowano

To zobacz wymagania BF4 potem komentuj

Widać że nawet nie korzystałeś z win 8 a znowu się wypowiadasz . Na win 8 odpalisz każdą grę i nawet będzie działała płynniej niż na win 7 . Na 8 jest mniej odczuwany lag (o ile jest lag) . Wiem bo sama testowałam pod wieloma względami te systemy . Jak nie znasz się na tym to po co tu siedzisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...