Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyle w temacie jak dla mne jestes nikim

potem sie dziwic ze ludzie spadaja po 3 dywizje przez usles graczyvplw.jpg

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

diameeeent.png

Da sie do diaxa dojsc bez bola :> stare przed wakacji ale udowadniam :> <bez bola >

do tematu GZ LECISZ DO CHELLENGEERA !!!

lulz xD Windows XP! :D ahah :D

Gratki da wszystkich :D Ja siedze w silverze i mi z tym dobrze (a tak na serio to nie ale nie umiem wyjść bo tam trzeba umieć wygrać gre 1v9)

Opublikowano

Jak jest się chociaż trochę ogarniętym to nie trzeba mieć Bol'a do Ryze ja pograłem nim jakieś 10 rundek i całe combo wywalam w jakaś sekundę może więcej nie patrze na czas kiedy się bije wszystko na Smartcastach .

Opublikowano

btw. piszecie, że bol bol bol i diament

właśnie nie, to trzeba też ogarniać i mieć szczęście, nie da się wykerować gry ryzem w silverze, a jakoś trzeba było przejść przez niego. ja niby trochę grałem na tym bolu sprawdzić co to jest, ale w silver to gówno daje, mogę mieć i 15:0 to mój team wystarczy, że ma 0:10 :D

Opublikowano

właśnie nie, to trzeba też ogarniać i mieć szczęście, nie da się wykerować gry ryzem w silverze, a jakoś trzeba było przejść przez niego. ja niby trochę grałem na tym bolu sprawdzić co to jest, ale w silver to gówno daje, mogę mieć i 15:0 to mój team wystarczy, że ma 0:1

przecież on sie przyznał ze leci na boluwbjh.jpg

z zera do progejmera znam takich jak on juz ignore poelcial bo nie chce go nigdy spotkac

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

właśnie nie, to trzeba też ogarniać i mieć szczęście, nie da się wykerować gry ryzem w silverze, a jakoś trzeba było przejść przez niego. ja niby trochę grałem na tym bolu sprawdzić co to jest, ale w silver to gówno daje, mogę mieć i 15:0 to mój team wystarczy, że ma 0:10 :D

Cheaty to cheaty one WSPOMAGAJA GRACZA co jest niedozwolone ! Kiedy to do was dotrze boże nie trzeba mieć skilla żeby wygrać grę ryzem

Opublikowano

lulz xD Windows XP! :D ahah :D

Gratki da wszystkich :D Ja siedze w silverze i mi z tym dobrze (a tak na serio to nie ale nie umiem wyjść bo tam trzeba umieć wygrać gre 1v9)

mam twoj nick ! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...