Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prywatny serwer 4Vendeta 4Story

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest 24/7 tylko aktualnie jest offline i nie wiadomo kiedy bd on. Co do bonów to te które dostaje się w raz z itemkami nie są maksymalne :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Jak nie chcesz pobierać clienta to nie pobieraj poczekaj aż serwer bd on bo nie jestem na 100% tego pewny.

Opublikowano

Tak jak na normalnym serwie nie pvp czyli runy, czaso i inne sposoby.

Opublikowano

Magistry.... kurwa mialem takie eq na owoju juz ze magowie mnie po 50 bili.... A te co sie dostaje to SHIT w sklepie jest eq na 42 lvl ^^ a bony mozna wbc te lapki co sie dostaje maja pro bon dostaje sie z 8 szt. wiec walimy po 2 na raz i modlimy sie zeby przeszlo slabe przebicie bonaj est ;c moglem miec tarcze 25 27 ale nie przeslzo mi xD

Opublikowano

Something went wrong: SQLSTATE[08S01] SQLDriverConnect: 20009 [unixODBC][FreeTDS]

Unable to connect: Adaptive Server is unavailable or does not exist 

HELP !?

Opublikowano

Z tego co wiem serwer jest off bo mają buga 0/0 HP i prawdopodobnie wszystkie postacie i konta bd usunięte. Może pocieszy was fakt że dziś przez chwilę strona Opora4s była on :) i ma niedługo wystartować.

@Up

Strona jest off tak samo jak serwer.

Opublikowano

DLUGO POSTALLL!!!

Server Dziala tylko gra jest OFF Robią go on ma miesiac czy pare tygodni !! Wiec ogar ... ty bys nawet tego sam nie ogarnal wszystkiego

Opublikowano

http://www.sune4s.exone-web.pl/index.html

Zapraszam na serwer Danielos&Raven - serwer podstawiony pod pvp , wchodzimy , dostajemy pierwszą postać na 85lev , prosimy kogoś o goldy , na początek mamy 99999 cash'u , kupujemy tynki , szczęścia , eq pvp mamu u NPC mamy tam gdzie się kupuje na normalnych serwie +0 (na valo za licytatorem) na derionie obok kowala .

Pobieramy clienta, wypakowujemy na dysk D , tworzymy skrót od TClient , PPM na nim , potem właściwości , i w elemencie docelowym wklejamy 176.122.226.33 4816

Powinno to wyglądać mniej więcej tak "D:\4Story Priv by Danielos&Raven\TClient.exe" 176.122.226.33 4816

O rejestracje zapraszam na ts'a adres- 178.217.191.166

kanał- [VIp7] RycerzeHumoru

poczekajcie na podkanale "Poczekalnia" ktoś was przerzuci :)

W razie problemów prosze o kontakt pod nr gg: 47967901

Zapraszam serdecznie :) serwer stoi ponad miesiąc i nie zapowiada się na to , aby upadł .

Opublikowano

mam problem wpisuje to ip i wyskakuje mi okno że nie mogę zmienić i upewnić się że ściezka jest poprawna itd jak to zmienic ?

1322207191-U297077.gif
Opublikowano

Ip 4816 musisz wpisać po ".

@2Up

Serwer ma być włączony dziś a jak go dziś nie włączą to musimy uzbroić się w cierpliwość :) i czekać.

Opublikowano

Tak ale wtedy nie bd miał nowych kolorów które są na tym serwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...