Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BlueLineM2

Shojacz.

Czy zagrasz na Serverze ?   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Serverze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... ja tu jestem clienta masterem. i mam problem z komputerem wiec narazie te stalki beda. :c jak juz bede mial dostep to dam te zbrojki :p:

4x060.jpg

4x080.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up- To ma być 4FuN po stronie itemków,expa,itd. A Medium - Po stronie Dropu itp. wiecie o co mi chodzi :]

@Level będzie zwiększany wraz z nowymi Mapami oraz nowymi itemkami :]

@Strona Servera na Chwile Obecną :

Pisać PW jak ktoś chce  ;/ Mod Zakazał wklejać 

Mogę prosić o stronkę na PW?

Jak z ulepszaczami ?

Opublikowano

@Do Moderatorów : SS'y były w prezentacji na Hamachi więc nie widzę problemu dla was tam zerknąć

@System Ulepszeń będzie edytowany ale na razie macie tu taki :

07783819583971613242.png

37501776157838311358.png

37117216647093984368.png

03704066304938468391.png

Wachlarze są więc proszę się o to nie martwić :]

Bony :

Bonusy wchodzą zawsze maksymalne czyli po 20%

Na serwerze 6 oraz 7 bonus występuje tylko do expa, brak bonusów na klasy.

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@Do Moderatorów : SS'y były w prezentacji na Hamachi więc nie widzę problemu dla was tam zerknąć

@System Ulepszeń będzie edytowany ale na razie macie tu taki :

07783819583971613242.png

37501776157838311358.png

37117216647093984368.png

03704066304938468391.png

Wachlarze są więc proszę się o to nie martwić :]

Bony :

Bonusy wchodzą zawsze maksymalne czyli po 20%

Na serwerze 6 oraz 7 bonus występuje tylko do expa, brak bonusów na klasy.

nbsp;

Ok !!, narazie popatrzymy na ten :D, chłopcze poprawiłeś mi humor na cały dzień, tą zapowiedzią i kolejnymi postami. Piona :D

Opublikowano

@Server w przybl. jak moderator Prosił to jest ok. jak się wyrobimy możliwe, że dopiero w czwartek,piątek,środę lub nawet dziś w godzinach nocnych.

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy start? Bo już 20 a nikt nic nie pisze od 16 :cc

Opublikowano

Panie Szanowny Hrabio,

Nie dostał Pan GM, dlatego Pan tak płacze ? Wysłałem na serverze tylko linka do Zapowiedzi nic więcej, więc jak nie wiesz to nie komentuj . Bo Bachorkiem może i jesteś. Wyzywając nic nie zdziałasz to po 1. Po 2. Prezka hamaka odbiega od tego. Bo to będzie wszystko ale to wszystko edytowane(Tekst. Zbroi i ine pierdółki) Po twojej Sygnaturce , można wnieść o tb. to, że Matka Natura wydała nieudacznika na Świat co wbija tylko po to By napisać Negatywa.

Po 3. Zapowiedz ma was tylko o czymś Poinformować, na Prezce mają być wszystkie Informacje. Ale Polska to Świat Hejtu więc nie dziwie się, że aż tu tylu wbiło.

@Nie chcesz to nie Zagrasz proste.

@Po wbiciu na TS3U :

<11:19:20> Witaj na Publicznym Serwerze Ts3u.pl!

<11:19:45> You were banned permanently from the server by "Ciastko" (Żegnam)

<11:19:45> Disconnected from server

@- Widać jaki to "Minusowy" TeamSpeak3

Niestety, bezmózgów trzeba banować, a po za tym z osobą, która nie przeszła mutacji, zmienia ciągle IP, prosi kolegów o ddosy na serwery, nikt u nas nie chce rozmawiać ;)

Opublikowano

TeamSpeak Servera jest dostępny pod ip : 176.31.125.89

@Co do @Up: to leci zgłoszenie to po 1. po 2. bez mózgiem jesteś ty osądzając innych, nie jesteś lepszy kolego, nie jesteś. Bo twoja tolerancja do ludzi to dno. Tak samo jak twoja mała, bezbronna mordeczka ...

Po 3. Mutacja jest, Zmieniam IP - bo nie jest to zakazane. Proszę kolegów o DDoSy, bo po to się takich członków wynajmuje, właśnie po to by wypier**lić, twojego TS3 :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@Co do @Up: to leci zgłoszenie to po 1. po 2. bez mózgiem jesteś ty osądzając innych, nie jesteś lepszy kolego, nie jesteś. Bo twoja tolerancja do ludzi to dno. Tak samo jak twoja mała, bezbronna mordeczka ...

Po 3. Mutacja jest, Zmieniam IP - bo nie jest to zakazane. Proszę kolegów o DDoSy, bo po to się takich członków wynajmuje, właśnie po to by wypier**lić, twojego TS3 :]

Patrząc na wypowiedź jednego z założycieli odechciało mi się grać, administrator nie zjamuje się jak szczyl zsyłając ddosy i wyzywając innych. Skoro taka jest administracja to serwera nie polecam, zaraz mnie napewno zhejtuję swoim wypaplanym językiem jak i zddosuje.

Opublikowano

Patrząc na wypowiedź jednego z założycieli odechciało mi się grać,

administrator nie zjamuje się jak szczyl zsyłając ddosy i wyzywając

innych. Skoro taka jest administracja to serwera nie polecam, zaraz mnie

napewno zhejtuję swoim wypaplanym językiem jak i zddosuje.

Po co mam cię hejtować :D . Ja nie DDoSuje mam od tego ludzi. Jak każdy server dedykowany. Nikogo nie wyzywam jak byś przeczytał wszystko byś wiedział co się stało... Ale niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem ;/

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Nie stwierdziłem, że jestem lepszy. Przynajmniej nie piszczę mówiąc przez mikrofon oraz nie mówię do kolegi "Ej, weź im zDDosuj serwer to się zamkną". Co Ty wiesz o moim wyglądzie chłopczyku ?

Czekam aż przez Twoją wulgarność nasz TS "wyleci w powietrze". Grozisz o czymś o czym nie masz pojęcia.

Lepiej pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz, później przeczytaj to co stworzysz i na końcu upewnij się, że to ma sens.

Po co mam cię hejtować :D . Ja nie DDoSuje mam od tego ludzi. Jak każdy server dedykowany. Nikogo nie wyzywam jak byś przeczytał wszystko byś wiedział co się stało... Ale niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem ;/

Nie każdy serwer dedykowany ma "speców od ataków", po za tym nie musisz się chwalić kolegami o podobnej inteligencji do Twojej (lub jej niskim poziomie), którą pokazują wykonując te ciągłe nieudane ataki, przykładem jest dzień wczorajszy. I ty mówisz o czytaniu ze zrozumieniem, człowiek który nawet nie wie co oznacza ta "bezcenna" umiejętność.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jezu dobra odpalcie ten serwer jak najszybciej bo nie ma już co robić ... Wchodzę rano i siedze do wieczora na mpc przy okazji gadając n TS i kurwa nie ma co robić!!! Jak wystartujecie w piątek albo sobote to pozdro -,-

Opublikowano

Jezu dobra odpalcie ten serwer jak najszybciej bo nie ma już co robić ... Wchodzę rano i siedze do wieczora na mpc przy okazji gadając n TS i kurwa nie ma co robić!!! Jak wystartujecie w piątek albo sobote to pozdro -,-

jest jeszcze coś takiego jak świeże powietrze, polecam, można tam mnóstwo rzeczy robić, zarówno samemu jak i z kolegami (nie nie tymi z metina czy czegos tam innego)...

Opublikowano

Rozumiem że serwer będzie dedykiem.

Ale mam jedno ważne Pytanie:

Czy System ulepszeń się zmieni? Wprowadziłbym Hwangi itp. Gdyż nudzą już mnie te stalki ;/ - To moja opinia

Opublikowano

To co napisali w prezce to kłamstwo! na hamachi się z nim kłóciłem napisał że serwer nie pod ludzi i wgl przechwalał się że ma licencje na maszyne i bedzie najlepszy serwem na swiecie...

Opublikowano

Rozumiem że serwer będzie dedykiem.

Ale mam jedno ważne Pytanie:

Czy System ulepszeń się zmieni? Wprowadziłbym Hwangi itp. Gdyż nudzą już mnie te stalki ;/ - To moja opinia

Tak system ulepszen zmieni sie na 100%

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Najbardziej nie pokoi mnie to ;// :

Jest to ok. 500-550x. Wbicie 150 poziomu zajmie nam ok. 1h w zależności od umiejętności i posiadanego ekwipunku.

Yangi można zobyć kupując brylke u Handlarki za 1 Yangi i sprzedając za 500kk.

Co do dropu to nie wiem zabardzo jak powiedziec bo nie ustawialem , gdyż jest to nie potrzebne .

W Takim razie serwer traci na ciekawości ;/ . Nic tylko expić i expić.
Dodajcie drop yang i usuńcie te bryłki po 1 yang lub dajcie je za 500kk + Dajcie Drop. Ale ulepszacze niech zostaną.
Żeby wgl było co sprzedawać w sklepiku. - To moja propozycja.
@EDIT + Usunął bym ten 76lvl na start. Bo to bez sensu według mnie. Jak tak bedzie gracze pograją z tydzień i im się znudzi ze względu na max lvl ;)
Opublikowano

@UP

Z serwera PVP chcesz zrobić easy/medium?

no nie wiem... parę osób odejdzie po tygodniu, ale parę też przyjdzie, bo nie ma wiele serwów pvp, wszędzie tylko hard, hard, med ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...