Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BlueLineM2

Shojacz.

Czy zagrasz na Serverze ?   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Serverze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

37899139034550529957.png

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie w Zapowiedzi naszego Servera.

Jak już nasi gracze wiedzą mamy maszynę i to dobrą maszynę, ktr. uciągnie

mn.i. Około 1tysiąca graczy nawet i więcej. Server to Typ 4FuN, więc w IS

Znajdziecie coś ale mało :] Server zrobiony jest pod Wasze jak i Nasze pomysły

Nie jest on Przesadzony ale bardziej tonowany niż inne "kupy" z tonami Setów.

Otóż na serverze znajdziecie Set'y ale nie tak dużo i nie za mało, więc to bardziej

będzie stonowane. Na Serverze myślę, że zagra połowa z Was, bo jest to przeniesienie

Do Świata Fantasy oraz Akcji, będą Questy z mieszanką Adrenaliny, a także spokojne

i łagodne. Oprócz tego znajdziecie trochę Map bo postaramy się ich dodać by szybko i

z lekkimi problemami się expiło. Będzie to dla Was jak i dla Nas przyjazny server więc

proszę się nie bać, że "Dzieci" z IS będą was wyprzedały. Wszystko co będzie w IS będzie

można swobodnie dropnąc, ale z małym utrudnieniem. Więc kto jest cierpliwy dropiąc

nie będzie marudził.

Server Startuje w tym Tygodniu. Możliwe, że nawet dziś o 20, a możliwe, że też w Piątek.

Będziecie Informowani w tym Temacie, jak idą poprawki.

7KNm1Wb.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy :D Serdecznie zapraszam na serwer, lepszego nie znajdziecie ;) Serwer godny uwagi a kontakt z administracja wyśmienity ;)xxxxxxxxxxxxxxxxx - Zapraszam !!

@EDIT :

Dobra, trzeci .. :D

xD

Opublikowano

A cos wiecej bo to to...

Na razie to wam musi wystarczyć bo każdy z teamu ma dużo rzeczy na głowie i nie jest w stanie napisać coś dodatkowo.

Dopowiem tylko to że serwer będzie naprawdę dobry :).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Chujowy serwer żadnych nowości tylko te zwalone stalki ala paint którymi już żygam. Tak samo administracja nie jest zbyt dobra banda bachorów 15 lat. Nie polecam serwera. A więszkość dobrych postów to napisane przez dupolizów czyli " Walnij dobry komentarz a dostaniesz gm'a, kase z is"

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Chujowy serwer żadnych nowości tylko te zwalone stalki ala paint

którymi już żygam. Tak samo administracja nie jest zbyt dobra banda

bachorów 15 lat. Nie polecam serwera. A więszkość dobrych postów to

napisane przez dupolizów czyli " Walnij dobry komentarz a dostaniesz

gm'a, kase z is"

Panie Szanowny Hrabio,

Nie dostał Pan GM, dlatego Pan tak płacze ? Wysłałem na serverze tylko linka do Zapowiedzi nic więcej, więc jak nie wiesz to nie komentuj . Bo Bachorkiem może i jesteś. Wyzywając nic nie zdziałasz to po 1. Po 2. Prezka hamaka odbiega od tego. Bo to będzie wszystko ale to wszystko edytowane(Tekst. Zbroi i ine pierdółki) Po twojej Sygnaturce , można wnieść o tb. to, że Matka Natura wydała nieudacznika na Świat co wbija tylko po to By napisać Negatywa.

Po 3. Zapowiedz ma was tylko o czymś Poinformować, na Prezce mają być wszystkie Informacje. Ale Polska to Świat Hejtu więc nie dziwie się, że aż tu tylu wbiło.

@Nie chcesz to nie Zagrasz proste.

@Po wbiciu na TS3U :

<11:19:20> Witaj na Publicznym Serwerze Ts3u.pl!

<11:19:45> You were banned permanently from the server by "Ciastko" (Żegnam)

<11:19:45> Disconnected from server

@- Widać jaki to "Minusowy" TeamSpeak3

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada, patrzę po prezentacji na hamachi i jest w miarę dobrze. Lepiej by było, jakby był ten 250 lvl, jak to ma być pvp : )

Powodzenia : D

@down w temacie jest napisane 4fun

O to mi chodziło :)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@Up- To ma być 4FuN po stronie itemków,expa,itd. A Medium - Po stronie Dropu itp. wiecie o co mi chodzi :]

@Level będzie zwiększany wraz z nowymi Mapami oraz nowymi itemkami :]

@Strona Servera na Chwile Obecną :

Pisać PW jak ktoś chce  ;/ Mod Zakazał wklejać 

7KNm1Wb.png

Opublikowano

No no czekam czekam tylko mam nadzieje ze nie padnie jak reszta 5x 4funów :) Jeśli padnie to przestaje grać w metka :P Aha i dodaj coś wiecej może jakąs prezke czy coś lub link do prezki hamachi jeśli bedzie takim samym serwerem aha i wpierw zabezpieczenia potem serw bo inaczej 1 dnia padnie .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

@Mamy FireWalle za 500zł oraz Filtry powyżej 10Gbps/s :] Po 2. Maszyna powiem od razu uciągnie dużo ponad 1tyś graczy jednak :] 64gb ram i inne pierdółki :]

///@ z/w na 15/20min.

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Ja już nie ogarniam, to w końcu hamaczi czy dedyk ?

Z tego co wywnioskowałem "beta" była hamaczi, a teraz start na dedyku, tak ?

Up: Dzięki, szkoda że szybciej nie odświeżyłem.. :D

Opublikowano

Mam nadzieję, że będziecie mieli zgraną ekipę i dobre zabezpieczenia, żeby nie było tak jak z Tanirus.

Powodzenia wam życzę, na pewno zawitam.

Opublikowano

@Mamy FireWalle za 500zł oraz Filtry powyżej 10Gbps/s :] Po 2. Maszyna powiem od razu uciągnie dużo ponad 2tyś graczy jednak :] 128gb ram i inne pierdółki :]

///@ z/w na 15/20min.

ściema? w zapowiedzi jest napisane, że uciągnie 1k graczy. Po drugie po co komu 128gb ram? coś mi się w to wierzyć nie chce, no poczekamy zobaczymy czy serio macie filtry takie i Firewalle . :)

Opublikowano

Zagram

Mam pytanko te stalki żółte i czerwone zostaną czy jakieś inne może? bo te są strasznie oczojebne:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...